Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
23 Декември 13, 12:02 / Автор: eTel
Правилата на SEO оптимизацията
SEO оптимизацията е средство чрез което да постигнете по – добри позиции в Google. Колкото по напред е вашият сайт в резултатите на търсачката, повече посетители ще привлечете.
SEO оптимизацията е средство чрез което да постигнете по – добри позиции в Google. Колкото по напред е вашият сайт в резултатите на търсачката, повече посетители ще привлечете.

Днес SEO оптимизацията е най-често използвания метод за реклама на вашият бизнес. За да донесе желаните резултати, има няколко златни правила , които се спазват за ефективно оптимизиране.

При SEO оптимизацията заглавието на страницата играе много важна роля, тъй като това е първото описание на сайта, което се показва в Google. Заглавието на вашата страница трябва да бъде ясно и да описва съдържанието и целта на уеб сайта.

Следа заглавието на сайта в SEO оптимизацията се използва и описание, което предлага по – подробна информация за уеб сайта ви. Описанието може да привлече вниманието на потребителя още в търсачката.

Една от най-важните стъпки при SEO оптимизацията е подбора на правилните ключови думи. Ключовите думи помагат на търсачката да постави уеб сайта ви на по – горни позиции сред милиони други сайтове. Преди да поставите ключовите думи в тага намерете информация за най- търсените думи във вашия бранш.

Друго златно правило при SEO оптимизацията са мета таговете. За всяка отделна страница на вашият уеб сайт трябва да избирате различни мета тагове. Това е едно от изискванията на Google, но и по този начин може да привлечете повече посетители, чрез различни фрази и ключови думи.

Истината е, че дори и най-добрата SEO оптимизация не може да ви донесе желаните резултати без качествено и уникално съдържание на сайта. Съдържанието е това което прави вашия сайт значим за хората и разбира се за търсачките. Важно е съдържанието да дава пълна информация за вашия бизнес, услуги или продукти.

Много успешна техника, която специалистите използват при SEO оптимизацията е подчертаване на ключови думи и изрази. Те показват на Google кои са най-важните думи във съдържанието и фокусирате вниманието на потребителя към важните аспекти в описанието.

Един от елементите на които търсачката обръща много внимание са линковете в един уеб сайт. Затова те са голяма част от SEO оптимизацията. Златно правило е ,че повече линкове към сайта водят до по – високи позиции в търсачката.

Целта на SEO оптимизацията е да показва вашия уеб сайт на първата страница в Google, когато потребителят търси дадена ключова дума. Например ако вие предлагате GSM апарати , ще бъде грешка ако имате думата ‘’кола’’ като линк към началната страница на уеб сайта. Това, което ще качи вашия сайт на по – предни позиции е фразата GSM апарати, която е линк към сайта.

Друго оръжие на SEO оптимизацията е разпространението на съдържанието от вашия сайт в различни директории. Ако предлагате полезна информация и статии , можете да ги разпространите в директории за статии.

Ключът към това Google да открие и показва вашия сайт е началната страница. Началната страница трябва да събира информацията от останалата част от сайта и да я достави по най- интересния начин за посетители.

Всеки специалист в областта на SEO оптимизацията ще ви посъветва да добавите снимки във вашия уеб сайт. Но към тя задължително трябва да добавите и така наречените Alt tag. Тези тагове ще ви помогнат за по- добро позициониране в Google images.

Друг елемент в SEO оптимизацията е карта на сайта. Тази карта описва всички раздели на вашия уеб сайт и потребителя може по- добре да се ориентира в съдържанието.
Всеки един от елементи изброени тук допринасят за по- добрата SEO оптимизация. Използването им не само ще постави уеб сайта ви на по – горни позиции, но и ще привлече повече потребители.

За Контакти: eTel

Източник:
http://etel.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0468