Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Декември 13, 12:07 / Автор: APRA Porter Novelli Group
В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПРАЗНИЦИТЕ MOULINEX ПРЕДЛАГА НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХЛЕБОПЕКАРНИ - NUTRIBREAD
За да улесни приготовленията за празничната трапеза, Moulinex създаде ново поколение от революционните си хлебопекарни. Bread Maker Nutribread е с мощност от 700 W и 15 програми, 3 от които са създадени специално за приготвянето на пухкав хляб и разнообразни тестени изкушения без глутен. Изключително лесна за употреба и почистване, новата хлебопекарна е чудесно решение не само за приготвянето на традиционната коледна питка, но с нея може да развихрите дори и най-смелите си фантазии и да започнете да творите веднага. С капацитет до 1 кг. и 15 часа отложен старт, хлебопекарната върши всичко сама.
С Мoulinex Nutribread традициите и иновациите се срещат, за да направят топлите семейни вечери край масата още по-уютни и истински

От векове наред хлябът присъства в ежедневното ни меню. Основна част от прехраната на милиони по света, хлябът има стотици вариации, в зависимост от географското разположение и културно наследство на всяка нация. Ежедневната консумация на хляб спомага за набавянето на много от основните хранителни съставки, нужни на тялото ни. Скорошно проучване за хранителната стойност на продуктите направено от Правителството на Великобритания и проведено на национално ниво, показва, че повече от 10% от препоръчителните порции протеини, тиамин, ниацин, фолат, желязо, цинк, мед и магнезий, нужни на организма всеки ден, се съдържат в хляба. Според същото изследване, 20% от дневната нужда на организма от хранителни влакнини (фибри) и калции, както и повече от 25% манган, също могат да бъдат набавени от хляба.

Разновидностите на хляба са десетки. В Египет и в други африкански държави хлябът се приготвя от тилчец и царевица; в Япония го предпочитат с плънка от червен или бял боб, с плънка от сусам или от кестен; а в България, традиционно за Бъдни вечер се приготвя постен хляб от сода, брашно и вода. В Коледната питка по традиция се поставя сребърна паричка, която вярваме, че носи късмет на този, който я намери в своето парче.

Празничната вечеря е традиция, която всяко българско семейство очаква с нетърпение и радост. Дори и пораснали, ние все още се вълнуваме и радваме, кой ще бъде късметлията на Бъдни вечер. Ароматът на прясно изпечен хляб несъмнено носи със себе си усещането за уют и топлина. По време на Коледните празници и приготовленията за вечерята на Бъдни вечер и Нова година от дома ни се разнася подканваща и галеща сетивата миризма. Тя напомня за светлите празници и традициите, започнали много преди нас и носещи ни най-хубавите моменти, споделени със семейството. Но дали и домакините също смятат така и замислили сме се някога, колко труд полагат тези, благодарение на които всяка празнична вечер остава незабравима за нас?

Именно, за да улесни приготовленията, Moulinex създаде ново поколение от революционните си хлебопекарни. Bread Maker Nutribread е с мощност от 700 W и 15 програми, 3 от които са създадени специално за приготвянето на пухкав хляб и разнообразни тестени изкушения без глутен. Изключително лесна за употреба и почистване, новата хлебопекарна е чудесно решение не само за приготвянето на традиционната коледна питка, но с нея може да развихрите дори и най-смелите си фантазии и да започнете да творите веднага. С капацитет до 1 кг. и 15 часа отложен старт, хлебопекарната върши всичко сама.

Изтънчена маслинова питка със зехтин и риган; пикантна багета с чушки, домати, чесън и босилек; изкушаващ кейк със сушени плодове, орехи и мед или пък традиционен козунак или пухкава погача по стара бабина рецепта? Каквато и идея да изберете, от вас се иска само да подготвите продуктите и да се приготвите за невероятния резултат, с който Moulinex Nutribread ще направи трапезата ви напълно завършена. Ако обичате миризмата на топъл хляб рано сутрин, тогава просто слагате продуктите в хлебопекарната, избирате подходящата програма, нагласяте таймера с отложен старт и когато се събудите, кухнята ухае на топлина и уют, а закуската ви е готова.

Коледа е най-светлият християнски празник. Подарете на семейството си нещо ново, насладете се на времето прекарано с близките и ги изненадайте с Moulinex Nutribread.

За Контакти:

Elina Golemanova,
APRA Porter Novelli Group
Bulgaria, Albania, Kosovo, Macedonia
111 Georgi Sava Rakovski Str., 1000 Sofia Bulgaria,
mobile: (+359) 884 717 456; 898 774 403;
Tel: (+359 2) 981 41 90, 983 18 74, 983 18 06;
Fax: (+359 2) 987 80 79
www.APRAagency.com

Източник:
http://www.bg.moulinex.com/Products/breadmakers/OW311E30.aspx

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4927