Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Хотели и настаняване

Вземи в gLOG
07 Януари 14, 17:58 / Автор: InterContinental Hotels Group PLC
IHG подписа договор за изграждане на хотел „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ в България
InterContinental Hotels Group (IHG®), един от най-големите хотелски оператори, обяви подписването на договор за изграждането на хотел „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ в България.
InterContinental Hotels Group (IHG®), един от най-големите хотелски оператори, обяви днес подписването на договор за изграждането на хотел „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ в България. Планирано е хотелът да отвори врати през 2015 г.

„Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ ще работи по договор за франчайз с новия собственик „Петров Комерс“ ЕООД. Съществуващата офис сграда ще бъде превърната в хотел с 68 стаи и ще стане първият хотел на IHG в Пловдив, втория по големина град в България. Хотелът ще се намира на входа за центъра на Пловдив, в близост до изложбените площи на Пловдивския панаир, който всяка година привлича повече от 600 000 посетители.

Ангел Колев Петров, собственик на „Петров Комерс“ ЕООД, каза: „Нашият хотел залага на печеливша формула – много удобства, съчетани с приятно открито лоби и добро обслужване в град с богата история и култура. С нетърпение очакваме както международни туристи, така и местни туристи, които да отседнат при нас“.

Питър Вермер, директор развитие за Централна и Източна Европа, отбеляза: „Ние сме развълнувани от нашето разширяване в България. Хотелският пазар започва да набира инерция, тъй като международни марки вече постигат голям напредък и навлизат на пазара. Брандът на Holiday Inn продължава да се отъждествява с гости и собственици, които търсят хотели, предоставящи добро обслужване от приятелски настроен персонал и удобни легла на леснодостъпни локации“.

Holiday Inn е част от IHG, която в момента празнува своята 10-годишнина като международен хотелски оператор. Всеки хотел от веригата Holiday Inn предлага специално спално бельо, което включва избор от възглавници, както и места за бизнес срещи, безплатна закуска и Kids Stay и Eat Free програма, която предоставя на гостите спокойна и комфортна атмосфера и обслужването, от което се нуждаят. Хотелите Holiday Inn участват в програмата за лоялност на IHG, IHG Rewards Club, първата и най-голяма програма за лоялност в бранша със 76 милиона членове.

Към момента има 281 хотела на Holiday Inn в Европа, планирани са още 25, които ще отворят врати през следващите три до пет години*.

За повече информация, моля, посетете: www.ihg.com
*Данните са от 30 септември 2013 г.



Връзки с медиите:
За Великобритания/Европа: Моля, свържете се с Laura Baker на 01895512820 или на laura.baker@ihg.com

Бележки за редакторите:
IHG (InterContinental Hotels Group) [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] е глобална организация с портфолио от девет хотелски бранда, включващо InterContinental® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels and Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites®, EVEN™ Hotels и HUALUXE™ Hotels & Resorts.
IHG управлява IHG® Rewards Club, първата и най-голяма в света хотелска програма за лоялност с над 76 милиона членове по целия свят. Програмата бе възобновена през юли 2013 г. и предлага бонуси за членовете, включително безплатен интернет за Elites във всички хотели в целия свят.
IHG има договори за франчайз, отдава под наем, управлява или притежава над 4600 хотела с 679 000 стаи за гости в почти 100 държави и територии. С повече от 1000 разработени хотела, IHG очаква да назначи около 90 000 души в имотите си през следващите няколко години.
InterContinental Hotels Group PLC е холдинговото дружество на групата, учредена във Великобритания и регистрирана в Англия и Уелс.
За информация за хотелите и резервации посетете www.ihg.com, а за да разберете повече за IHG Rewards Club, посетете www.ihgrewardsclub.com. За новини посетете: www.ihg.com/media, www.twitter.com/ihg, www.facebook.com/ihg или www.youtube.com/ihgplc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5482