Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Януари 14, 18:07 / Автор: Александър Мамалев
Мобилно приложение приема резервации за над 170 000 ресторанта
Услугата е създадена в Швейцария, а от днес е активна и в България
От днес в България стартира безплатното мобилно приложение Appetito за резервиране на места в предпочитан ресторант. Appetito дава възможност за резервации в над 170 000 ресторанта. България е шестата страна с Appetito след Швейцария, Австрия, Германия, Италия и Обединените арабски емирства. Приложението е разработено за мобилни устройства с Android и iOS. Същата услуга е активна на уеб платформата myappetito.com.

Резервациите през Appetito са по-бързи и по-лесни както за клиентите, така и за ресторантите. При направена резервация клиентът получава отговор от ресторанта в електронната си поща или чрез съобщение от мобилното си приложение Appetito.

Appetito позволява резервации на пет различни езика, а ресторантите получават преведена версия на резервацията. „За клиентите е важно да разработваме Appetito на възможно повече езици, тъй като приложението ще е активно в различни страни“, каза Оливие Ге, съосновател на Appetito.

„Стартирахме Appetito през юни 2013 г. във френската част на Швейцария, където е и тествано, а сега е на разположение в цели 6 държави. Следващата стъпка е да го стартираме в повече страни от Централна Европа, Близкия изток и Азия“.

Целта на швейцарските създатели на продукта е приложението да предоставя глобален достъп от всеки континент. До средата на 2014 г. ще е достъпно в 25 държави.

„Амбицирани сме да създадем платформа, която осигурява на потребителите достъп до хиляди ресторанти във всяка страна“, допълни Оливие Ге.

За Appetit Reservation SA
Appetit Reservation SA, компания за разработване на технологични услуги и решения, е създадена в Швейцария от Доминик Вилеюмиер, Оливие Ге и Филип Баерфус през 2012 г. В началото на 2013 г. стартират платформите MyAppetito.com за потребители и appOpro за собственици на ресторанти, достъпни за Android и IOS мобилни устройства.


Get the app from App Store, Google Play
Reserve on myappetito.com
За Контакти:За повече информация:

Александър Мамалев
E-mail: alex.mamalev@solanddis.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6205