Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
13 Януари 14, 15:30 / Автор: CKBB
Новият ASUS Transformer Book Duet TD300 пристига в България през пролетта
Transformer Book Duet (TD300) е първият в света лаптоп и таблет в едно с две операционни системи и четири режима на работа
На изложението за потребителска електроника CES 2014 в Лас Вегас, САЩ, ASUS представи Transformer Book Duet (TD300) – първият в света лаптоп и таблет в едно с две операционни системи и четири режима на работа. Моделът позволява на потребителите да превключват между Windows и Android както когато използват лаптопа, така и таблета, в рамките на 4 секунди и само с натискането на клавиша Instant Switch или виртуалния бутон на таблета. Transformer Book Duet е снабден с мощен Intel® Core™ i7 процесор, което му позволява да работи два пъти по-бързо от таблетите, базирани на ARM® процесори. Технологията ASUS SonicMaster и двата вградени говорителя осигуряват невероятен звук и поглъщащо забавление.
Новият ASUS Transformer Book Duet TD300 ще се предлага и в България, като очакванията са той да пристигне в началото на второто тримесечие на 2014 г.

Четири режима, лаптоп и таблет – всеки с две операционни системи, и Instant Switch
ASUS Transformer Book Duet (TD300) е невероятно функционален благодарение на възможността потребителите да избират между Windows 8.1 и Android както при работа с таблета, така и с ноутбука. Те могат лесно да превключват между операционните системи с едно натискане на клавиша Instant Switch или на виртуалния бутон на таблета.
Transformer Book Duet е снабден с мощен Intel Core i7 процесор, видеокарта Intel HD и 4G DDR3L 1600 RAM. Тези характеристики позволяват два пъти по-висока производителност в сравнение със съществуващите таблети с процесори ARM®.
Патентованата технология на ASUS, която стои зад Instant Switch, позволява много повече възможности спрямо други решения с две операционни системи. Такива ползи са бързо и лесно превключване между Windows и Android и възможността потребителите да продължат работата си с желаната операционна система там, откъдето са я превключили. Instant Switch не работи посредством виртуализация на операционните системи, което означава, че всяка система може да използва пълния капацитет на процесора на Intel.

Внушителни звук и картина
ASUS Transformer Book Duet (TD300) възпроизвежда внушителни изображения и картина на своя 13,3-инчов Full HD 1920 x 1080p IPS мултитъч дисплей. Сензорният дисплей има чувствителност, която надхвърля изискванията на Microsoft за работа с Windows 8.1. По отношение на звука, моделът разполага с технологията ASUS SonicMaster за звук с изключително качество от двата говорителя на таблета.
Transformer Book Duet разполага с предна HD камера и вграден дигитален микрофон за провеждане на видео чат. Таблетът има SSD диск с капацитет 128 GB, който може да се увеличи чрез microSD карта памет до 64 GB. Станцията, на която е разположена и клавиатурата, разполага с 1 TB дисково пространство. Тя предлага също USB 3.0 и USB 2.0 портове, LAN порт и HDMI 1.4 изход, който поддържа видео сигнал с резолюция 1080p. По отношение на свързаността ASUS Transformer Book T300 има 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.0 с EDR.
ASUS Transformer Book Duet привлича вниманието със своя завършек с концентрични кръгове, познат от други продукти на компанията. Моделът има компактни размери – 342,7 x 216,3 x 12,9 мм за таблета и 340,9 x 217,6 x 16 мм за станцията. Заедно те тежат около 1,9 кг, което прави Transformer Book Duet изключително преносим.

Характеристики1

Transformer Book Duet TD300

Две операционни системи – Windows 8.1 Standard/ Android 4.1
13,3-инчов Full HD IPS мултитъч дисплей
До Intel® Core™ i7 процесор
4GB DDR3L 1600 RAM
До 128 GB iSSD
До 1 TB HDD
802.11ac Wi-Fi; Bluetooth 4.0 + EDR
Портове на таблета: слот за microSD карта памет, жак за слушалки, DC жак
Портове на станцията: 1 x USB 3.0 порт, 2 x USB 2.0 порта, 10/100 Mbit/s LAN порт, HDMI 1.4 изход, аудио жак (слушалки/ микрофон), DC жак



1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики са налични на www.asus.com


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1014