Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
15 Януари 14, 12:31 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум „Фермата“ представя възможностите за развитие на земеделския сектор и селските райони на 30 януари в Плевен
Успешни предприемачи, производители и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“
Успешни предприемачи, производители и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Плевен. Форумът ще се проведе на 30 януари 2014 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Ростов“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 година. Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона.

Земеделието в България тепърва ще се развива чрез инвестиции за нови технологии и увеличаване на производството. Малките земеделци обаче не са добре информирани за възможностите и особеностите на програмите за финансиране и не знаят как могат да превърнат дейността си в успешен бизнес. „Ето защо основен акцент на бизнес форум „Фермата“ ще бъде новият програмен период 2014-2020 г.“, коментира Бинел Енвер, издател на списание ENTERPRISE. Участниците във форума ще получат повече информация за условията и процедурите за кандидатстване по европейски програми.

Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно.
За регистрация във форума: http://fermata14.mysuccess.bg/registration/

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Национален съюз на градинарите в България. Официален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Медийни партньори на форума са: списание „Агрозона" http://agrozona.bg/ www.fermer.bg www.tractor.bg www.selo.bg www.bager.bg


За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg и традиционна CRM конференция.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWayДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1202