Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
16 Януари 14, 10:16 / Автор: CKBB
Новият таблет със стилус ASUS VivoTab Note 8 с Windows 8.1 вече е в България
8-инчовият таблет, който е създаден за употреба с една ръка, притежава процесор Intel Atom Z3740 BayTrail
Новият таблет на ASUS – VivoTab Note 8 с Windows 8.1, който беше представен преди броени дни на изложението CES 2014 в Лас Вегас, вече се предлага и в България. Цената на таблета у нас е 649 лв. (32 GB модел). ASUS VivoTab Note 8 разполага с професионален цифров стилус Wacom®, което го прави най-добрия таблет със стилус както за работа, така и за забавление.
Създаден както за вече утвърдени специалисти, така и за студенти, моделът се предлага с фабрично инсталиран пакет Microsoft® Office Home and Student, който включва Microsoft WordTM, Excel TM, PowerPoint TM и OneNoteTM. VivoTab Note 8 тежи едва 380 г и е достатъчно компактен, за да се използва само с една ръка, което го превръща в идеалното устройство за работа в движение.
Тънките рамки, HD IPS дисплеят и елегантният дизайн правят VivoTab Note 8 подходящ за всяка работна или академична среда.

Мощен четириядрен процесор
VivoTab Note 8 е снабден с процесор Intel® Atom™ Z3740 за перфектен баланс между работа с няколко приложения едновременно и енергийна ефективност. Батерията на модела издържа до 8 часа с едно зареждане, което позволява целодневна работа с устройството. VivoTab Note 8 разполага с 2 GB RAM, до 64 GB SSD и слот за microSD карта памет с капацитет 64 GB, което предоставя цялото необходимо пространство за приложенията и файловете на потребителите. Достъпът до личната информация в движение е по-лесен от всякога, тъй като компанията предлага безплатно неограничено пространство в ASUS WebStorage за период от една година.

Прецизна работа благодарение на технологията Wacom
Създаден за работа само с една ръка, със своите ултратънки рамки VivoTab Note 8 е идеален за употреба в движение. Професионалният цифров стилус, който реагира на натиск като химикалка, е разположен в специален слот в долната част на таблета и е на разположение винаги, когато потрябва. Базиран на първокласната технология Wacom, стилусът осигурява възможно най-високата точност и скорост. Стилусът разпознава над 1000 нива на натиск, което създава изключително естествена среда на писане или рисуване. По този начин потребителите на практика могат да се откажат от ползването на скица или тетрадка, тъй като VivoTab Note 8 им предлага всичко, от което се нуждаят.

Качествен звук
Разработена от експертите в екипа на ASUS Golden Ear, аудио технологията SonicMaster представлява прецизна комбинация между хардуер и софтуер, подобряваща качеството на звука до нива, които едва ли някой очаква от подобно малко устройство. Стерео високоговорителите са разположени на гърба на VivoTab Note 8 и разполагат с обемни резонатори за по-наситен звук и плътен бас. Таблетът има също така и инструменти за настройка на звука, благодарение на които музиката, филмите и игрите звучат по фантастичен начин.

Характеристики1


VivoTab Note 8

Windows 8.1
8-инчов HD (1280 x 800) IPS дисплей
Intel Atom Z3740 процесор
Вграден професионален стилус Wacom
2 GB памет
5 MP задна камера и HD предна камера
До 64 GB вградена памет; слот за microSD карта памет с капацитет до 64 GB; неограничено пространство в ASUS WebStorage (за период от една година)
15,5 Whr батерия
220,9 x 133,8 x 10,95 мм
380 г


1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики са налични на www.asus.com

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.6125