Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
10 Януари 14, 19:56 / Автор: parfiumbg.com
Най-разпространените дамски парфюми
Изборът на дамски парфюми не е толкова лесен, колкото изглежда. Това е така, защото не винаги попадаме на правилния аромат и не можем да улучим най-подходящия за нас, който да допълва и акцентира индивидуалността ни.
Изборът на дамски парфюми не е толкова лесен, колкото изглежда. Това е така, защото не винаги попадаме на правилния аромат и не можем да улучим най-подходящия за нас, който да допълва и акцентира индивидуалността ни. На пазара можем да видим редица видове дамски парфюми, различаващи се по видове аромат, есенции, марки, ценови клас. В зависимост от желанията могат да се групират по различни категории.Разнообразието, което се предлага в парфюмерийните магазини, или онлайн магазините е наистина голямо. Онлайн магазинът http://parfiumbg.com/ е едно от местата, където може да разгледате множество видове дамски парфюми, при това на добра цена.Повечето жени имат няколко вида, които са за различни поводи. Това е така, защото в различните ситуации можем да се доверим на различни аромати. З офиса отиват по-деликатните мириси, а за парти вечер по-тежките. Има такива аромати, които са предназначени за ежедневието и такива, които са подходящи повече за вечерта и за по-специални случаи. В зависимост от повода, трябва да избираме дамски парфюми според тяхната есенция и силен аромат.
Плодовите аромати: Най-вече са предпочитани от по-младите жени, защото са много леки и навяват свежест. Те са чудесно предложение за всекидневна употреба, защото не са натрапчиви. Най-предпочитаните дамски парфюми от плодовите аромати са ябълка, портокал, череша, пъпеш. Има и такива, които са със смесена, плодова есенция, подходящи за всякакъв повод.
Свежи, натурални аромати: Този вид дамски парфюми са много свежи и леки. При тях най-често се срещат думите „Ice”, или “Aqua”, за да бъде акцентирана чистотата на водата. В онлайн магазина http://parfiumbg.com/ ще намерите много такива тонизиращи аромати, предназначени за всекидневна употреба.
Растителни аромати: Това са дамски парфюми, в които основната нотка е цветната. Основната есенция е на един, или няколко вида цветя, които придават женствен и елегантен аромат. Има много видове- роза, жасмин, лавандула и др.
Ориенталски аромати:Тези модели са екзотични и имат по-специфични съставки като ухание на кехлибар, мускус, канела и др. Тъй като имат по-силна миризма се предпочитат предимно вечер.
Независимо дали ще изберете лек, или тежък аромат, вие трябва да се съобразите дали той отговаря на ситуацията и на вашия стайлинг и излъчване. Много е важно парфюмът да бъде внимателно избран. Предлагат се какви ли не маркови модели-заложете на качеството, защото то е гаранция за добра инвестиция. Онлайн магазинът http://parfiumbg.com/ предлага различни видове, висококачествени дамски парфюми за всякакъв повод. Сайтът предлага дизайнерски, маркови модели, които обаче са на достъпни цени. Луксът е достъпен и може да си го позволите! Цената на качествените дамски парфюми варират около 30-40 лв и световни марки като BULGARI, CARTIER, FERRE, KENZO и др. могат да се закупят с до 69% отстъпка. Парфюмът може да бъде както за лична употреба, така и за подарък. Той е идеалният подарък, независимо от повода, пола, или възрастта.

За Контакти:parfiumbg

Източник: http://parfiumbg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8433