Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
13 Януари 14, 20:10 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei Consumer Business Group с нов президент на интегрираните доставки
Водещият международен производител на информационни и комуникационни решения Huawei обяви назначаването на Toми Лайне-Ульоки на позицията президент на Интегрираното управление на доставките за своята потребителска бизнес група (Consumer Business Group). Бившият корпоративен вицепрезидент и ръководител на Sony Ericsson Лайне-Ульоки официално се присъедини към Huawei през декември 2013 г. Той ще отговаря за всички дейности по управлението на доставките на компоненти за потребителските устройства на Huawei – от цялостната доставка на материали, планиране и производство до поръчки и логистика на доставките. Лайне-Ульоки се отчита пред Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group.

„Томи притежава богат опит в работата по веригата за доставки, оптимизация и управление на разходите, както и в развитието на мрежата за глобална дистрибуция в индустрията за мобилни телефони. Той е експерт в планирането и управлението на производствени центрове, което ще подпомогне растежа и по-бързото внедряване на решенията на Huawei на световния пазар. С глобалните си познания и богат пазарен опит, аз вярвам, че Toми ще ни помогне да изградим висококачествена и ефективна система за доставки, за да се подобри допълнително възможността ни да доставяме нашата технология на повече хора по света и да засилим позициите на Huawei като водеща световна марка за смарт устройства“, сподели Ю.

„Бързият ръст на потребителския бизнес на Huawei през последните няколко години е впечатляващ. Популярността на устройствата на Huawei в световен мащаб демонстрира големия потенциал за развитие на марката и аз съм много щастлив, че се присъединявам към Huawei Consumer Business, за да продължим нашия, Make it Possible ангажимент към потребителите по целия свят“, каза Лайне-Ульоки.

Преди да постъпи в Huawei Consumer Business Group, Лайне-Ульоки натрупва богат опит в сферата на управлението на веригата за доставки в сектора за производство на мобилни устройства. От 1993 г. той заема редица ръководни длъжности в Nokia, включително вицепрезидент на управлението на материалите през 2008 г., отговарящ за глобалните материали, планиране на логистиката и осигуряване на качеството. В началото на 2011 г. Лайне-Ульоки се присъединява към Sony Ericsson и променя глобалната верига за доставки на компанията, включително набавянето на компоненти и планирането на производството, операциите, логистиката, както и глобалните доставки до клиентите.

През последните години Huawei се радва на бърз растеж на световния пазар на смартфони, както и на повишена разпознаваемост на марката. Данните от проучване на пазара, направено от Strategy Analytics, показват, че Huawei е класирана на трето място по глобални доставки на смартфони в Q3 2013.

За Huawei Consumer Business Group

В края на 2012 г. продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или в една трета от населението на света. Huawei има повече от 16 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.

Като млада и прогресивна компания Huawei Consumer BG бе класирана на трето място по глобални доставки на смартфони в Q3 2013. Huawei Consumer BG е готова да направи невъзможното възможно, за да обогати живота на хората чрез комуникация и да им осигури изключителни преживявания навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/

За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: facebook.com/huaweidevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice





За повече информация, моля, свържете се с

M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.
За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с

M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9333