Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

14 Януари 14, 20:21 / Автор: Summer Cart
Клиентите на Summer Cart могат да спестят до 1000 лв. с януарската промоция на платформата за онлайн магазини
Новата версия 6.0 на платформата се предлага на пазара от скоро
Българската софтуерна компания Mirchev Ideas обяви януарска промоция на новата версия 6.0 на своята платформа за електронни магазини Summer Cart, позволявайки на онлайн предприемачите да спестят между 145 лв. и 1000 лв. от цената на системата. Summer Cart е най-разпространената българска платформа за бързо и лесно създаване на онлайн магазини. Нейната базова версия се предлага за 395 лв. без ДДС и на практика позволява на всеки желаещ да стартира бизнес в интернет. Промоцията е валидна до 17 януари 2014 г., а размерът на отстъпките зависи от избрания от клиента годишен план и тип на лиценза.

Новата версия 6.0 на платформата за електронни магазини Summer Cart се предлага на пазара от скоро. Обновлението включва редица нови функции, улесняващи работата на онлайн търговците и техните клиенти, нови възможности за преглед и бързо търсене на продукти, мобилна версия, както и 42 нови дизайнерски теми, изградени с технологията HMTL5. Богатата функционалност, достъпната цена и лесният за управление административен панел я правят предпочитано решение за онлайн магазини у нас.

„Създадохме Summer Cart с желание, да предложим на българските фирми една достъпна платформа за онлайн магазини, която съчетава в себе си ниска цена и многобройни възможности. С годините винаги сме се ръководили от тези принципи, добавяйки нови и нови функции за интернет търговците, но без това да се отразява осезаемо на цената. Плановете ни са и през новата година да продължим да следваме тази своя политика и настоящата следпразнична промоция е показателна, че и през 2014 г. клиентите ни ще се възползват от най-новите технологични постижения без да натоварват бюджета си“ - заяви Георги Мирчев, управител на Mirchev Ideas.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 1500 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: http://www.summercart.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6314