Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
15 Януари 14, 20:47 / Автор: TNT България
TNT Express сключи ексклузивен договор с Gibson
TNT Express сключи 18-месечен ексклузивен договор с Gibson Brand Inc. за предоставяне на експресни куриерски услуги в Европа, Близкия изток и Африка. Този регион е важен пазар за Gibson Brand Inc., водещ световен производител на музикални инструменти и професионална аудиотехника.
TNT Express сключи 18-месечен ексклузивен договор с Gibson Brand Inc. за предоставяне на експресни куриерски услуги в Европа, Близкия изток и Африка. Този регион е важен пазар за Gibson Brand Inc., водещ световен производител на музикални инструменти и професионална аудиотехника.

Съгласно този договор, TNT Express ще управлява доставките на пълната гама продукти на Gibson Brand Inc., включително световноизвестните им акустични и електрически китари, посредством 300 оторизирани дилъри в Европа, Близкия изток и Южна Африка. TNT Express ще предоставя надеждната си услуга Economy Express, използвайки сухопътните си мрежи в Европа (40 страни), Близкия изток (6 страни) и Южна Африка. Ще бъдат взети специални мерки, за да се гарантира, че деликатните музикални инструменти ще пристигнат в перфектно състояние.

TNT Express ще обслужва и върнатите пратки за ремонт или замяна до Европейския център за дистрибуция на Gibson във Вианен, Холандия.

Сред предоставяните услуги на Gibson е и e-RMA (Return Material Authorisation), уеб портал, разработен от TNT Express за страните от Бенелюкс, който позволява на магазини и клиенти да организират лесно връщането на пратки. С e-RMA портала, Gibson Brand Inc. може да контролира целия процес, от първоначалната RMA поръчка до доставката на пратката. е-RMA позволява по-добър контрол на управление на инвентара и спомага за намаляване на разходите за доставка. Най-важното за Gibson Brand Inc. е, че молбите на клиентите ще бъдат удовлетворявани по-бързо.

Алекс Смитс, DC мениджър в Gibson за Европа, Близкия изток и Африка, заяви: „Надеждността е първата причина, поради която избрахме TNT Express да управлява нашите експресни транспортни услуги в Европа, Близкия изток и Южна Африка. e-RMA осигурява отлично проследяване на върнатите пратки до нашия дистрибуционен център в Холандия. Убеден съм, че това ще допринесе за нашето обещание към клиентите: „We get you back playing“.

За Gibson
Gibson Brands, една от най-бързо развиващите се компании в музикалната индустрия, е основана през 1894 г. и е със седалище Нашвил, щат Тенеси. Gibson Brands е световен лидер в производството на музикални инструменти, потребителска и професионална аудиотехника. Компанията има за цел да осигурява най-доброто преживяване, като предлага изключителни продукти на световнопризнати марки. Gibson разполага с портфолио от над 100 признати марки. Освен под собственото си име Gibson, фирмата произвежда китари и с марките: Epiphone, Dobro, Kramer, Steinberger, Tobias, Maestro, KRK Systems, TEAC/TASCAM, Cerwin-Vega!, Stanton, Onkyo и други. Gibson Brands са отдадени на иновациите, престижа и подобряване на качеството на живот на клиентите си.
„Китарите Gibson са висок клас музикални инструменти, представляващи смесица от технология, изкуство, иновации и майсторство“, заяви Хенри Джускеви, председател и главен изпълнителен директор на Gibson Brands. „Gibson Brands ще продължи да носи този дух във всички наши продукти. И най-важното, никога няма да забравим, че Gibson Brands имат за цел да предават радостта от музиката и звуците на един свят, жаден за позитивен и качествен живот.“
За повече информация: www.gibson.com, www.facebook.com/gibson, www.twitter.com/gibsonguitar

За TNT Express
TNT Express е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Дневно TNT Express транспортира близо милион документи, колети и товари. TNT Express управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Китай, Южна Америка, азиатската част на Тихия океан и Близкия изток. Приходите на TNT Express за 2012 г. са в размер на 7.3 билиона евро. За повече информация посетете корпоративния уеб сайт на TNT на: http://www.tnt.com/corporate

За Контакти:

Ирена Лилянова
Маркетинг & PR координатор
TNT България
Тел. +359 2 9339 107
Email: irena.lilyanova@tnt.com

Източник:
http://www.tnt.com/corporate

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066