Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
15 Януари 14, 20:55 / Автор: Studio 5
ЕЛЕМЕНТИ – танцова разходка през могъщият свят на стихиите
Авторският танцов спектакъл на Милена Давидова - „Елементи” е една танцова разходка през могъщия свят на четирите елемента – Вода, Огън. Земя и Въздух. Представена през погледа на авторката, идеята за стихиите е вплетена в компилация от танцови стилове на основата на стила трайбъл фюжън. „Елементи” представлява едно лично усещане за Изток, примесен с магия, с цялата му присъща красота, женственост, елегантност и загадъчност. Леко и ефирно, преминаването през елемнтите е възможност за всеки да открие своята стихия, да почувства по свой начин силата й и да я превърне в част от себе си.

Танцовите хореографии и изпълнения са на Милена Давидова, текстовете към танцовите изпълнения също са нейни и се изпълняват от Деница Люнчева. „Музиката е дело на Щефан Хайртрих (Shiva in Exile), на когото безкрайно благодаря за възможността да танцувам върху личното му творчество.”, споделя Милена и разкрива кой още стои зад тайнството, наречено „елемнти” - „Много от идеите за конкретните хореографии и връзки са на Деница Люнчева, Дарина Янева и Крис Попчовски, който стои и зад създаването на красивата визия на рекламните материали. Незаменима помощ при превръщането на този спектакъл в сценична форма има Дарина Янева. Специалните ефекти са дело на Александър Найденов. Огромно „Благодаря” на Club Studio 5 за невероятната възможност да представя за пръв път „Елементи” на сцената на клуба!”, казва още Милена Давидова и ви очаква да се потопите в тайнственият свят на стихийте...

А вие не забравяйте да направите своята резервация за CRAZY IN LOVE на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4657