Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
15 Януари 14, 21:00 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Virgin Media Business тества в Лийдс макро backhaul оборудване от Intracom Telecom
15 януари 2014 г., София. Intracom Telecom, водещ доставчик на телекомуникационни системи, съобщи за предоставянето на тяхната макро backhaul платформа StreetNode™ за извършване на полеви тестове от Virgin Media Innovation Trials Team. Тестовете потвърждават backhaul архитектурата с малки клетки и спомагат за развитието на цялата индустрия.
Пробите се проведоха в Лийдс, Великобритания, където Virgin Media Business притежава концесия, предоставена от Съвета, за достъп до обекти от градската среда, за осигуряване на мобилен широколентов и Wi-Fi достъп.

StreetNode™ от Intracom Telecom съчетава няколко иновативни технологии, които улесняват макро backhaul приложенията. StreetNode™ е за външна употреба и е проектирана да осигурява производителност от операторски клас за макро backhaul мрежи. Уникалната й функция за автоматично подравняване позволява монтажът да се извършва от изпълнителите на уличното осветление с минимално обучение. Нейните компактни размери и привлекателна форма я правят подходяща за всички видове градска инфраструктура. StreetNode™ е проектирана да работи в Point-to-Point (PtP) и Point-to-MultiPoint (PtMP) режими чрез софтуерна конфигурация, което позволява на операторите да изградят гъвкави мрежови архитектури.

Брус Гърдълстоун, старши мениджър „Бизнес развитие” във Virgin Media Business, заяви: „Технологията с малки клетки е ключът към създаването на мощна интернет услуга, която може да се справи с все по-големия брой смарт устройства. Чрез предлагането на Wi-Fi връзка в центъра, Лийдс се превръща в един от малкото градове във Великобритания, водещи в тенденцията за създаването на напълно свързани умни градове. Тези услуги позволяват на жителите, посетителите и бизнеса да останат онлайн безплатно, докато се движат по градските улици. Чакаме с нетърпение да видим повече резултати от този вълнуващ процес и как технологията може да бъде използвана в градове в цялата страна“.

Коментирайки тестовете, Джон Тенидис, ръководител на отдел „Маркетинг“, Intracom Telecom, каза: „Това беше една прекрасна възможност да тестваме нашата услуга StreetNode™ съвместно с Virgin Media Business, един от водещите собственици на оптични мрежи във Великобритания, в един от най-големите градове в Обединеното кралство. StreetNode™ осигури макро backhaul връзки с операторско качество на улично ниво. Най-иновативната характеристика на StreetNode™ е интелигентната му функция за автоматично подравняване, която позволява монтажът да се извърши от един екип на отдел „Улично осветление“, който може да инсталира последователно всеки край на връзката. Това освобождава оператора от наемането на висококвалифицирани екипи, които да монтират мрежите за пренос“.



За INTRACOM TELECOM
INTRACOM TELECOM е международен доставчик на телекомуникационни услуги, работещ на пазара в продължение на над 35 години. Компанията създава иновации в сферата на безжичния достъп и предаването, предлага висококачествен софтуер за приложение в сферата на телекомуникациите и съчетава своите предложения с пълна гама от професионални услуги. Intracom Telecom инвестира значително в разработването на авангардни продукти и решения, използвайки вътрешния си R & D център.
Над 100 клиента в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите високотехнологични продукти и решения. Клиенти на компанията са фиксирани и мобилни телекомуникационни оператори, обществени органи и големи предприятия. Основните акционери на Intracom Telecom са Intracom Holdings и SITRONICS. За повече информация, моля, посетете: www.intracom-telecom.com


Информация за медиите:
Intracom Telecom
Alexandros Tarnaris, Marketing & Communications Director, Intracom Telecom
tel. +30-210-667-7027, e-mail: atarnar@intracom.com


За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

За Контакти:nemilova@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5356