СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

17 Януари 14, 10:09 / Автор: Тhe Company
Тhe Company и Interactive Singles ви канят на шеметно сингъл парти
Елате в The Company (ул. „Славянска“ 24) на 20 януари от 20:00 часа, където ще заменим любовните стрели с интерактивни игри На 20 януари 2014. от 20:00 ч. Тhe Company Wine Bar and Dinner (ул. Славянска 24) и Interactive Singles ви канят да се присъедините към едно шеметно флирт парти за необвързани, което ще бъде наситено със интересни хора, провокиращи игри, интересни разговори и опияняващи питиета.
Темата на събитието е "Нова Година, Нова Любов". Организаторите са подготвили перфектен микс от хубава музика, свежи забавления и интерактивни игри, които ще ви накарат да се отпуснете в приятната атмосфера на The Company и да потърсите своята половинка, да се впуснете в неагажиращ флирт или просто да се забавлявате в компанията на интересни хора.
„Концепцията ни за събитието вплита най-доброто от сферата на социални събития за необвързани с интерактивните игрови елементи, които няма да оставят безучастен нито един участник - коментира Милена Димитрова, част от екипа на Interactive Singles - Играта ни кара да сме любопитни и да търсим, да откриваме, без да се страхуваме. Приемете мисията „търсене на партньор” като игра. Надяваме се да бъде една вечер на развлечения и нови запознанства, и защо не на една нова любов?.“

Вземете съдбата в ръцете си. Подгответе се за предстоящия св. Валентин и намерете сродната душа, с която да го споделите. На 20 януари 2014 г. от 20:00 ч. Тhe Company и Interactive Singles ще ви помогнат да сбъднете това желание. Такса участие 15 лв. С включени питие.

Повече информация за събитието:
www.thecompany.bg

За The Company:
The Company е един от най-новите и модерни барове в сърцето на София, който се утвърди като предпочитано място за бизнес срещи и забавление.

Interactive Singles – Агенция за интеркативни партита и събития! Повече информация на http://interactive-singles.com.

За Контакти:0988856638

Източник: www.thecompany.bg