Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Януари 14, 21:54 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
HUAWEI кани посетителите на CES 2014 да направят невъзможното възможно с 4G LTE
Вече можете да се възползвате от удобството на 4G LTE връзка със серията 4G LTE устройства на HUAWEI
HUAWEI, водещ глобален доставчик на решения за информационни и комуникационни технологии, представи своята гама устройства с 4G LTE възможности на изложението CES 2014, сред които своя нов флагмански смартфон HUAWEI Ascend Mate2 4G, телематичното решение ME909T и LTE Cat4 устройства.

„2013 беше изключителна година за Huawei Consumer Business Group и сме на път да постигнем над 52 милиона доставки на смартфони годишно, което е повече от 60% ръст спрямо 2012 г.“, каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „С пускането на различни 4G LTE продукти през 2014 г., включително HUAWEI Ascend Mate2 4G, ще надминем този успех.“

„Развълнувани сме, че представихме първата си гама от 4G LTE продукти на международното изложение CES 2014“, каза Колин Джайлс, изпълнителен вицепрезидент на Huawei Consumer Business Group. „Тъй като все повече хора искат по-голяма скорост, по-висока производителност и по-дълго взаимодействие с мобилните си устройства, ние ще продължим да представяме серии от вълнуващи нови продукти и решения, които правят свързания живот възможен.“

По време на изложбата CES 2014 HUAWEI демонстрира 4G LTE смартфон, телематични решения и мобилни широколентови продукти:

• HUAWEI Ascend Mate2 4G е новият водещ смартфон с по-висока мощност и по-голям екран, за да могат хората по света да се възползват от възможностите му във всеки един момент. Смартфонът поддържа 4G LTE, има 6.1-инчов IPS екран, батерия с капацитет 4050 mAh и 5МР предна камера. Той е перфектен за теглене на филми или изпращане на работни файлове и има достатъчно енергия, за да гледате три филма или да слушате до 100 часа музика с едно зареждане на батерията. HUAWEI Ascend Mate2 4G разполага с мощен четириядрен процесор с честота 1.6 GHz и с патентования потребителски интерфейс на HUAWEI Emotion UI 2.0 , който позволява лесно персонализиране, мултитаскинг и лесен достъп до приложенията.
• HUAWEI ME909T, който беше представен на 4 декември 2013 г., е автомобилен модул от ново поколение, осигуряващ достъп до сателитната система за глобална навигация (GNSS), спешни повиквания (eCall), пътна информация, както и данни за времето в движение. HUAWEI ME909T осигурява 4G LTE Cat3 връзка и предоставя бързо уеб сърфиране със скорост до 100Mbs в превозни средства. Надежден и стабилен, автомобилният модул е проектиран и произведен съгласно стандартите за качество на Съвета за автомобилна електроника Q100 и Стандарта за управление на качеството в автомобилната индустрия TS 16949, за да може да издържа на тежки условия – екстремни температури, висока скорост и нестабилни захранвания.

С колекцията си от 4G LTE устройства и опита си като доставчик на LTE мрежа, Huawei Consumer Business Group е в чудесна позиция да стане лидер в ерата на 4G LTE възможностите.

• Освен това HUAWEI представи първия в света 3G безжичен модем с големината на SD карта HUAWEI E2130/E2131, осигуряващ скорост на изтегляне до 21 Mbps и скорост на изпращане на данни до 5.76 Mbps. Той е удобен за всички таблети, лаптопи и фотоапарати, а технологията plug and play осигурява мигновена връзка и споделяне навсякъде и по всяко време.


За Huawei Consumer Business Group
Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer Business Group (BG) предлага богата гама продукти, включително мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети. Млада и прогресивна компания, Huawei Consumer BG бе класирана на трето място в сферата на глобалните доставки на смартфони през третото тримесечие на 2013 г. Huawei Consumer BG си поставя за цел да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/
За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:
Facebook: facebook.com/huaweidevice
Twitter: twitter.com/HuaweiDevice
Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice
YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1103