Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

16 Януари 14, 10:38 / Автор: Veritas PR
Отличиха ИТ компания за троен ръст за една година
Рекордни две първи места – за клиентска политика и развитие на бизнеса - и едно второ място, за най-добър стартиращ бизнес, грабна българската ИТ компания ScaleFocus в конкурса на Forbes България за най-добър бизнес. За първи път в историята на конкурса компания печели три награди в три категории.
Рекордни две първи места – за клиентска политика и развитие на бизнеса - и едно второ място, за най-добър стартиращ бизнес, грабна българската ИТ компания ScaleFocus в конкурса на Forbes България за най-добър бизнес. Компанията планира в близките 3 години да открие представителства в Западна Европа и Северна Америка и да разрасне екипа до 150 човека.
Само за година и половина дружеството отбелязва ръст в три направления - ръст на печалбата от близо 150%, ръст на приходите над 170%, ръст на служителите – 80%. За година и половина ScaleFocus създава 70 работни места в България, печели клиенти в 12 държави в Европа и Северна Америка и става партньор на 6 авторитетни световни имена - IBM, Microsoft, TIBCO, VMware, Citrix и Veeam.

За първи път в историята на конкурса компания печели три награди в три категории.

„Убеден съм, че с хората, които имаме, ще постигнем всички поставени цели – развитие на офиса ни в най-големия финансов център в Европа, Лондон, и увеличаване на клиентската база в Близкия и Далечен Изток“, коментира Виктор Билянски, съосновател и технически директор в ScaleFocus. „Успехът на всички първокласни български компании показва, че можем да сме конкурентни на глобалния пазар. Живеем във важен период за развитието на страната и единствено от нашите усилия зависи колко бързо ще достигнем целите си.“ допълва той.

„Скейл Фокус“ АД (ScaleFocus) разработва специализирани софтуерни решения и предоставя технологични услуги. Компанията е създадена през март 2012 година от мениджъри и инвеститори с над 10-годишен опит в ИТ бизнеса в България и чужбина. „Скейл Фокус” специализира в интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/BPM), системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес анализ и отчетност, мобилни решения за различни индустрии - телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия, контрол на качеството, одити за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер и други.

За Контакти:За допълнителна информация: Veritas PR, Евелина Терзийска, 02/ 862 8247; 0888 046 475; eterziyska@gmail.com

Източник: Infostock.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1073