Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
20 Януари 14, 13:00 / Автор: GEFCO
GEFCO България в нов офис с ключово разположение
От 1 януари 2014 г. GEFCO България е в нов, по-просторен офис, който предоставя по-добри комуникации и разположение, улесняващи достъпа на партньорите до хората от екипа. Преместването е предприето, за да се удовлетворят потребностите на почти удвоения персонал, а също и в съответствие с нарастващото значение на българското звено на GEFCO в обслужването на товарните потоци между Европа и Азия.
София, 20 януари 2014 г. – Близо 3 години след откриването си, българският офис се разраства успешно както по отношение на традиционната за GEFCO Group логистика на завършени автомобили и готови компоненти, така и по отношение на логистиката за индустриалния сектор и бързооборотните стоки.

Значителен е растежът на компанията и от гледна точка на персонала.
През изминалата година екипът на GEFCO България се увеличи със 17 човека, с което общия брой на служителите към момента е 40 души.

От 1 януари 2014 г. GEFCO България е в нов, по-просторен офис, който предоставя по-добри комуникации и разположение, улесняващи достъпа на партньорите до хората от екипа. Преместването е предприето, за да се удовлетворят потребностите на почти удвоения персонал, а също и в съответствие с нарастващото значение на българското звено на GEFCO в обслужването на товарните потоци между Европа и Азия. Разширяването на дейността е основание от 1-ви януари близо до София да стартира и дейността на автомобилен склад с капацитет 700 леки коли.

GEFCO България ползва удобствата на офис в модерния архитектурен комплекс Софарма Бизнес Тауърс, разположен до кръстовището на бул. „Драган Цанков” и бул. „Г. М. Димитров”, само на минути от станцията на софийското метро. Енергийноефективният комплекс е оценен като клас А и отговаря на световните тенденции за намаляване на потреблението на енергия и понижаване на въглеродните емисии.

„С тази стъпка отговаряме на повишеното търсене на услугите на GEFCO България. Очакваме възходящата тенденция да продължи и през следващите години и България да бъде дългосрочен успешен пример за бързоразвиващ се пазар", заяви Жером Шевроле, изпълнителен директор на GEFCO България.

За Контакти:

PR Point / Cohn & Wolfe
e.mollova@prpoint.bg

Източник: http://bg.gefco.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1038