Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
20 Януари 14, 17:30 / Автор: Веломания
ВИСОКИЯТ КЛАС ОКАЧВАНЕ DVO SUSPENSION ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ И НАЛИЧНO В МАГАЗИНИ DRAGZONE
Прес съобщение
20 януари 2014 г.

ВИСОКИЯТ КЛАС ОКАЧВАНЕ DVO SUSPENSION ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ И НАЛИЧНO В МАГАЗИНИ DRAGZONE
Българската фирма „Веломания” ЕООД стана официален представител на марката у нас

С началото на 2014 година „Веломания” ЕООД продължава дейността си по установяване на нови партньорски отношения с чуждестранни производители и марки. На 10 януари 2014 г. компанията стана официален представител на американския бранд DVO Suspension за България. Преговорите с щатския МТБ производител на професионални системи за окачване за велосипеди стартират през ноември миналата година.
Установяването на партньорските отношения се реализира, след като DVO Suspension представят своя първи реализиран проект на световния пазар – вилка за спускане (DH) Emerald 2014. Именно това е продуктът, с който марката навлиза и в България.
Веломания ЕООД и DVO Suspension работят съвместно по доставяне на специализирания продукт Emerald 2014 и пускане в продажба на българския пазар. Продуктите на DVO Suspension предстои да бъдат налични в търговските обекти на фирма Веломания – магазини DragZone и интернет магазин Screambikes.eu.
Тази година брандът се появява за първи път като реализиран проект в световен мащаб. Целта на „Веломания” ЕООД е да създаде условия на достъпност и възможност за запознаване с една нова и висока технология на велосипедно окачване за спускане, специално разработена от велосипедисти и експерти в МТБ областта. С навлизането на новия продукт официалният представител за българския пазар предвижда и възможност за извършване на професионален сервиз и подмяна на резервни части.
Спецификата на продукта DVO вилката Emerald 2014 се състои в нейната конструкция – тя е обърната, така че долните тръби навлизат в горните – широко имплементирана технология в структурата на мотоциклетите. За разлика от всички останали подобни продукти във вело и мото окачването, Emerald е снабден с карбонова арка, която свързва двата крака. Потози начин се съчетавата предимствата на обърнатата конструкция с устойчивостта на усукване на стандартната такава. Освен във външната си конструкция, новият продукт се отличава и с иновативна хидравлична система. Тя съчетава характеристиките на отворените (Open Bath) и затворените (Cartridge based) системи. Адаптивността и настройките на модела са оптимизирани в посока, така че да бъдат максимално лесно достъпни за работа. Практически, системата Bottom Loader позволява на спускачите да променят настройката на комплекта шайби (shim stack) на терен, без да капнат и капка масло извън вилката. Генерално, DVO се стреми да сведе редица експретни настройки, смятани от много колоездачи за табу, до знанието и възможностите на масовия потребител.
Предметът на дейност на щатската компания е строго съсредоточен в производство на състезателно окачване. DVO Suspension стартира като един различен и високотехнологичен проект през 2012 г. и за период от 2 години се посвещава на проучвания в областта на велоокачванията и разработване на специфичен и нов продукт – Emerald 2014. Основната мисия на американската компания е свързана именно с развиване на висок клас продукти с отлични качества на работа, силна и лека конструкция и първокласни материали. Екипът на компанията е съставен от запалени велосипедисти и експерти в областта на велосипедните компоненти. Основател на DVO е Брисън Мартин, дългогодишен ръководител на американското представителство на Marzocchi. Относно DVO: http://www.dvosuspension.com/
„Веломания” ЕООД е производител на велосипеди DRAG, представител и дистрибутор на над 50 световноизвестни марки за велосипедни части, компоненти, аксесоари и екипировки и собственик на верига магазини DragZone и онлайн магазин Screambikes.eu.
http://velomania-bg.com/
# # #


За допълнителна информация:
Веселин Стоилов - Спиро
Техническа информация и поддръжка, „Веломания” ЕООД
Гр. София, ул. „Гюешево” 83, Бизнес център „Сердика
Тел.: +359 887 276 554
Email: v.stoilov@velomania-bg.com
Website: http://velomania-bg.com/

Йоана Кръстева
Отдел Комуникациии и връзки с обществеността; „Веломания” ЕООД
Гр. София, ул. „Гюешево” 83, Бизнес център „Сердика
Тел.: +359 885 586 092
Email: marketing@velomania-bg.com
Website: http://velomania-bg.com/

За Контакти: marketing@velomania-bg.com

Източник: www.velomania-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1037