Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

20 Януари 14, 17:33 / Автор: Интер Експо Център - София
Sofia Log Expo през месец март в София
Участници и посетители на изложбата ще могат да се възползват от възможността за осъществяване на директни контакти, обмяна на опит и съвместна работа с партньорски фирми
От 19 до 22 март 2014 г. ще се проведе една утвърдена изложба с нова и модерна визия. Sofia Log Expo е новото име на познатата на всички специалисти „Транспорт и логистика“.
Водени от желанието си да бъдат в услуга на работещите в областта на логистичното осигуряване, дистрибуция и складиране на стоки, организаторите от Интер Експо Център – София отново ще съберат на едно място професионалистите в бранша.
Стремежът на домакините е Sofia Log Expo отново да предложи професионална В2В платформа за представяне на иновативни проекти, най-съвременни комуникационни и информационни системи за управление на материални потоци, специализирани тарнспортни средства, гъвкави складови решения и цялостно складово управление.
Участници и посетители на изложбата ще могат да се възползват от възможността за осъществяване на директни контакти, обмяна на опит и съвместна работа с партньорски фирми в различни бизнес сектори:
• Логистистични оператори
• Логистични центрове
• Складова техника и оборудване
• Автоматизирано складово управление
• Оборудване за кодиране, етикетиране, маркиране
• Средства и оборудване за опаковане при транспортиране
• Специализирани транспортни средства – товарни и лекотоварни автомобили, влекачи, ремаркета, полуремаркета
• Флийт мениджмънт
• Софтуер, комуникационни и навигационни системи
• Цялостни ERP решения за логистиката
• Финансови услуги и консултиране
Специализираната изложба има за цел да даде на инвеститори, ръководители, мениджъри на търговски, дистрибуторски и производствени фирми, ползващи транспортни и логистични услуги място за среща с останалите представители на бранша. Специалисти в областта на информационните, комуникационните и транспортните услуги, както и собствениците на складови бази и автомобилни паркове, и др. ще открият най-актуалното в сектора.
На фирмите, участващи в изложбата, се предоставя възможността за включване в съпътстващата програма с презентация или семинар.
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с 14-ата специализирана изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и 21-ото издание на СЕКЮРИТИ ЕКСПО.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7805