Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

21 Януари 14, 14:11 / Автор: Да Винчи клиник
Зъболечение, безболезнено за бюджета, само от Да Винчи клиник
Красивата бяла усмивка е сред най-желаните аксесоари за всеки сезон от всеки човек. Факт е, че това е сред най-скъпите за българите услуга, която често просто пропускат, поради ниски доходи.
Това, което обаче е важно да се отбележи е, че здравите зъби не са само човешка суета. Те са важна част от правилното функциониране на организма, защото от тях започва доброто храносмилане. Проучванията показват, че над 90% от хората над 60 години у нас имат частично или напълно липсващи зъби. Все по-често и младите хора започват да имат подобен проблем, въпреки че при тях той се изразява в частично обеззъбяване или настъпване на неестетични негативни промени в структурата на зъбите. В същото време услугите и материалите за поставяне и изработка на зъбни импланти са скъпи. Това са важни за здравето на хората процедури, които оказват влияние на цялостното здравословно състояние, а много често и на самочувствието ни като пълноценни членове на обществото.
В унисон с тенденциите на пазарът на дентални услуги на в Европа и Северна Америка, където зъболечението на изплащане е добре развит и с оглед на интересите на нашите пациенти, ние от дентална клиника „Да Винчи” Ви представяме нашата нова услуга - зъболечение на изплащане. Това е прекрасна възможност, от която може да се възползва всеки.
Този тип услуги все още са непознати в страната ни, но в държави като Испания близо 50% от оборота в денталните клиники е на кредит.
Предимствата на тази услуга са няколко: започваме зъболечението веднага, без да чакате, без усложнения и без да се налага да ходите в която и да е банка; няма оскъпяване на процедурите във времето. Изплащате новата си усмивка безлихвено. Преференциалните условия, които предлагаме на пациентите си покриват поставяне на зъбни импланти, на протези, на брекети и на фасети и др., включително материалите и съответните манипулации.
Можете да е възползвате от услугата при посочените условия в следващите 6 месеца. Не отлагайте. Доверете се на нашите професионалисти и висококачествена техника и не правете повече компромиси със здравето си.

http://www.davinciclinic-bg.com/


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1212