Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
20 Януари 14, 15:55 / Автор: CKBB
ASUS представи геймърските слушалки Cerberus за PC, Mac и смарт-устройства
Слушалките разполагат с мощни 60 мм магнити за плътен бас, 100 мм възглавнички за по-добра изолация от външни шумове и два удобни микрофона
ASUS обяви гейминг слушалките Cerberus, които предоставят на потребителите на смарт-устройства, настолни и мобилни компютри отличен звук със забележителни сила и дълбочина. Слушалките са проектирани така, че да са удобни както по време на забавление с компютърни игри, така и за слушане на музика в движение.
Cerberus имат неодимови магнити с 60 мм диаметър, които осигуряват плътен бас, така че ползвателите им могат да усетят реалната дълбочина на звука. Новите слушалки са снабдени със 100 мм възглавнички, които обхващат цялото ухо за повече удобство и изолират страничните шумове. Моделът разполага с два микрофона и 1,2 м кабел, който може да се увеличи с 1,3 м и да достигне обща дължина от 2,5 м. Така Cerberus осигурява значителна свобода на движението на геймърите, докато се наслаждават на безупречното качество на звука.

Първокласен звук, без значение от страничните шумове
Слушалките Cerberus са проектирани и произведени от инженерите на ASUS така, че да предложат първокласен звук при който и да е вид употреба – от играенето на игри през слушането на музика до гледането на филми.
Неодимовите магнити с диаметър 60 мм предлагат безпрецедентна сила и чистота на звука, което позволява на потребителите да усетят откъде идват различните звуци по време на игра, като стрелба или шум от стъпки. Cerberus възпроизвеждат звук, близък до оригинала, без значение дали става въпрос за рок музика, ясен и отчетлив говор или наситени с ефекти филми.
Възглавничките за уши с диаметър 100 мм осигуряват надеждна звукова изолация от странични шумове и позволяват на слушателя да се наслади на аудиото, без да се разсейва от външния свят. Скобата за главата е с изключително фино балансирано затягане, което позволява слушалките да бъдат прикрепени стабилно и същевременно така, че да не причиняват неудобство. Възглавничките са изработени от порест материал, който осигурява удобството дори и при продължителна употреба на слушалките.

Иновативен дизайн за разнообразна употреба
Слушалките Cerberus са проектирани така, че да работят с повечето модерни устройства – от смартфони и таблети до настолни компютри, Mac и други.
За да удовлетвори изискванията на геймърите, Cerberus предлага еднопосочен микрофон, обвит с висококачествена пореста мембрана, която не му позволява да улавя странични шумове и го прави идеален за разговор по време на игра. Кабелът на слушалките може да се удължи с 1,3 м и да достигне обща дължина 2,5 м, осигуряваща идеалния комфорт при свързване с компютъра и домашната система за забавление. Удължаващият кабел има и разклонения, като предлага допълнителни 3,5 мм изходи за слушалки и микрофон, осигуряващи още по-голяма гъвкавост и съвместимост с други устройства. Върху кабелите е положено допълнително защитно покритие, което ги прави високоустойчиви.
Микрофонът може лесно да се свали от слушалките, така че Cerberus са перфектни и за употреба с мобилни и смарт устройства. Без удължението, кабелът на слушалките е с дължина 1,2 м, която потребителите определят като най-удобната при използване на слушалки в движение. Основният кабел разполага с четири 3,5мм изхода, което опростява свързването към модерните смарт устройства. Cerberus разполагат и с удобен втори микрофон, който е вграден в самия кабел за провеждането на разговори в движение.


Характеристики1
ASUS Cerberus
• 60 мм високоговорители с неодимов магнит
• Отделящ се микрофон, обвит с пореста мембрана
• Вграден микрофон в кабела с бутон за заглушаване (mute)
• 2,5 м обща дължина на кабела
• 3,5 мм конектор с четири изхода за слушалки и микрофон и 1,2 м кабел
• Включва 1,3 м удължител с отделни 3,5 мм изходи за слушалки и микрофон
• Съвместими с повечето смартфони, таблет, настолни и мобилни компютри
• Тегло: 266 г (с кабела)

1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики са налични на www.asus.com

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0432