Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Агробизнес

Вземи в gLOG
29 Януари 14, 10:28 / Автор: Fiskars
Съвременни Робинзоновци могат да оцеляват с инструменти марка FISKARS
На българския пазар се предлага богата гама от инструменти на финландския производител „Fiskars”.
На българския пазар се предлага богата гама от инструменти на финландския производител „Fiskars”. Fiskars се слави с повече от четиривековна история и непрекъснато предлагат на клиентите си оригинални и мултифункционални решения и дизайн на прибори за градината, домакинството изобщо и за кухнята конкретно.

Находчивостта и изобретателността на Fiskars просто нямат граници. На кой друг производител ще му хрумне да произвежда инструменти за оцеляване? И какво точно имат предвид Fiskars под това определение….Известни са ни скаутските програми и занимания, които подготвят, в повечето случаи, деца на тинейдержска възраст да преодоляват препятствия в гората или на смесен, трудно достъпен терен и да се справят с всякакви форсмажорни обстоятелства. Не дай си боже обаче тези обстоятелства да станат реалност. В подобни случаи, ако закъсате на труднодостъпно място и ви се налага да останете по-дълго време там, е добре да носите в раницата си или багажа някои от инструментите на Fiskars за оцеляване например. Такива са сгъваемите ножове Gerber Fiskars с назъбено или фиксирано острие, които заемат малко място, когато са сгънати, но са здрави и надеждни. Някои са в комплект с фенерче, та ако човек реже нещо в тъмното да вижда какво реже. С подобни ножове можете да си прокарвате път из гъсти храсти, като ги сечете отпред и правите пътека. Но не само, може да режете всякакви тънки клончета, които ви се пречкат. Разбира се, тези ножове Fiskars могат да се използват и за рязани на хранителни продукти (не върви да си носиш кухненския нож в раницата). Калъфите на тези ножове Fiskars са много ергономични и удобни, даже могат да се сложат в джоба или на колана.

Други инструменти на Fiskars поразяват със своята мултифункционалност. Такива се от 5 до 10 сантиметрови джобни инструменти Fiskars, по-скоро ножчета с множество допълнителни остриета за какво ли не. Не три в едно, както сме свикнали да казваме, но 5-6 компонента, фиксирани на една удобна малогабаритна дръжка. Или пък например малки клещички Fiskars, снабдени с остриета за отвертка, които също може да носите в джоба си.

Едно от големите предимства на инструментите марка Fiskars са техните ергономични и изключително удобни дръжки, които няма да ти убият на ръката, но даже ще ти помагат при самия натиск, какъвто е наложителен при повечето инструменти.

Единствената пречка за средностатистическия български клиент са общо взето височките цени на инструментите Fiskars. Но ако човек може да си позволи да си купи поне някои от тях, то няма да съжалява изобщо, защото гаранцията за високо качество и здравина на стоманата или другите сплави, от която са направени, със сигурност ще оправдае вложените средства.

За Контакти: Fiskars

Източник: http://tool.s.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1457