Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

29 Януари 14, 10:33 / Автор: ERP.bg
ERP.BG с 15 проекта за внедряване на системи за управление на бизнеса през 2013 година
Компанията отчете 100% ръст на продажбите за изминалата година
Българската софтуерна фирма ERP.BG публикува информация за дейността си през отминалата 2013 г. и обяви активните си планове за новата година. През 2013 г. компанията е реализирала малко над 100% ръст на продажбите на различните версии на своята ERP (Enterprise Resource Planning) система EnterpriseOne в сравнение с предходната година.

През посочения период решението е инсталирано на почти 200 нови работни места и служителите на тези компании могат да използват пълноценно цялата му функционалност – мобилност и гъвкавост, бизнес анализи (BI - Business Intelligence), модул за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), за обединени комуникации и управление на всички етапи от работата на една компания или предприятие – планиране, производство, счетоводство, склад и много други. Общият брой на проектите по внедряване на ERP системата през 2013 г. е петнадесет. Те са реализирани в секторите търговия и дистрибуция, производство, счетоводно-консултантски услуги, геодезия и картографиране и др.

„Ръстът на дейността ни през отминалата година се дължи до голяма степен на правилното позициониране на компанията ни като доставчик на едно от малкото изцяло мобилни български ERP решения с пълноценни BI и CRM модули. През последните години инвестирахме много усилия в превръщането на EnterpriseOne в едно модерно бизнес софтуерно решение, достъпно през настолен компютър, уеб интерфейс и мобилен телефон, което отговаря напълно на най-новите тенденции в сектора. Затова очаквам през 2014 г. положителната тенденция да се запази“ - сподели Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

През отминалата година ERP.BG е привлякла и два нови партньора в София и в Плевен, които ще консултират и предлагат продуктите на компанията. Тя е разширила и обхвата на своите социални дейности, разгръщайки дългосрочно партньорство с български университети, читалища, организации за стартиращи предприемачи и други неправителствени каузи.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти:http://erp.bg/

Източник: http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5301