Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
29 Януари 14, 10:35 / Автор: Александър Мамалев
Огромен интерес предизвика мобилното приложение за резервиране на места в ресторант
Създателите адаптират името на AppetiTable за още по-добра разпознаваемост
Мобилното приложение за резервиране на места в ресторант Appetito отбелязва рекордни резултати. От началото на годината приложението удвои броя на ресторантите, с които работи, и днес предлага резервации в 300 000 ресторанта.

За по-добра пазарна идентичност и разширяване на позициите, създателите адаптират името му и от днес приложението се казва AppetiTable. Проведени тестове с фокус групи показват, че AppetiTable ще им позволи да навлязат на нови пазари много по-лесно.

„Навлизането на нови пазари налага корекция в името на приложението към по-разпознаваемо както за клиентите, така и за ресторантите. Добавянето на думата „маса“ на английски ще осигури по-голяма яснота за потребителите на приложението, че то предлага резервация в ресторант“, обясни един от създателите му, Оливие Ге.

AppetiTable стартира в България в началото на годината и вече се радва на огромен интерес от страна на ресторантите и потребителите. Преди това приложението беше активно в Швейцария, Австрия, Германия, Италия и Обединените арабски емирства. Приложението е разработено за мобилни устройства с Android и iOS. Същата услуга е активна на уеб платформата www.appetitable.com.

Резервациите през AppetiTable са по-бързи и по-лесни както за клиентите, така и за ресторантите. При направена резервация клиентът получава отговор от ресторанта в електронната си поща или чрез съобщение от мобилното си приложение AppetiTable.

Целта на швейцарските създатели на продукта е приложението да предоставя глобален достъп от всеки континент. До средата на 2014 г. ще е достъпно в 25 страни.

За AppetiTable
AppetiTable e уеб базирана услуга – мобилно приложение и уебсайт, която предлага безплатно, бързо и лесно решение за резервация на маса в ресторант по всяко време и навсякъде. Услугата стартира в Швейцария през юни 2013 г., а сега е достъпна в Германия, Австрия, Италия, Обединените арабски емирства и България на 5 езика – английски, френски, немски, италиански, български.

Get the app from App Store, Google Play
Reserve on myappetitable.com
За Контакти:За повече информация:

Александър Мамалев
E-mail: alex.mamalev@solanddis.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0865