Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
29 Януари 14, 10:36 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei и „Арсенал“ обявиха глобално сътрудничество
Клубът от Висшата лига избра Huawei за официален мобилен партньор
Huawei, водещият доставчик на информационни и комуникационни технологии, и ФК „Арсенал“ обявиха своето партньорство, което направи Huawei официален мобилен партньор в света на клуба от Северен Лондон.

Сътрудничеството между Huawei и „Арсенал“ ще продължи до сезон 2015/2016. Началото му бе обявено в тренировъчния център на ФК „Арсенал“ в Колни, Хартфордшър, където присъстваха мениджърът на тима Арсен Венгер, както и играчите Аарън Рамзи, Лукас Подолски и Месут Йозил.
Партньорството беше съобщено официално на привържениците на клуба преди началото на мача от Висшата лига с ФК „Фулъм“, събота, 18 януари 2014 на стадион „Емирейтс“ в Лондон.
Договорът обединява две високопрофесионални организации с международно присъствие: Huawei – световен лидер на пазара на комуникационни технологии, и ФК „Арсенал“, един от най-големите футболни клубове в света.

„Щастливи сме да приветстваме Huawei за официален партньор на "Арсенал". Това е първата сделка от световна величина, която подписваме с китайска компания и тя демонстрира установената ни вече традиция да използваме потребителски технологии в обиколките ни преди началото на сезоните и в ангажирането на феновете на отбора. Huawei е лидер в своята област на развитие, обслужващ повече от една трета от света със своите решения в комуникационните и информационните технологии. Радваме се, че ще бъдем партньори с Huawei в това вълнуващо време, когато компанията развива марката си глобално, и най-вече в Обединеното кралство и Европа“, каза Том Фокс, търговски директор на ФК „Арсенал“.

Партньорството ще включва съвместна работа между двете марки, например представители и играчи на ФК „Арсенал“ ще вземат участие в комуникационни и промоционални дейности на Huawei както във Великобритания, така и по света.

„Ние, от Huawei, сме повече от щастливи да бъдем партньори с „Арсенал“ – един от водещите в света футболни клубове. Ние сме млада, динамична компания, както и технически лидер в нашата област, и това ни прави перфектен партньор на клуб от ранга на „Арсенал“. Очакваме с нетърпение работата ни с всички тимове на стадион „Емирейтс“ през предстоящите години“, каза Марк Мичинсън, изпълнителен вицепрезидент на Huawei Technologies Великобритания.

Партньорството ще включва ексклузивни предложения и присъствие на марката по време на мачовете на „Арсенал“, както и чрез дигиталните и социалните медийни платформи на клуба.

За ФК „Арсенал“
„Арсенал“ е един от водещите футболни клубове в света, който може да се похвали с многобройните си успехи и своята финансова стабилност. ФК „Арсенал“ е създаден през 1886 г. в Улуич, Южен Лондон, преди да се премести в Хайбъри, Северен Лондон през 1913. За 128 години „Арсенал“ постига изключителни успехи: 13 пъти шампион на Англия, 10 пъти печели ФА Къп, два пъти Купата на Футболната лига (Англия) и два пъти Европейската купа, по веднъж Купата на УЕФА (1994) и Купата на панаирните градове (1970). Женският отбор на „Арсенал“ е най-успешният английски клуб в женския футбол. Мениджър на „Арсенал“ от 1996 е французинът Арсен Венгер. Венгер е най-успешният мениджър на клуба, като успехите му включват три шампионски титли, четири купи на ФА и две двойни през 1998 и 2002. През 2006 „Арсенал“ отвори нова глава от историята си, премествайки се от стадион „Хайбъри“, негов дом 93 години, на новия 60-хиляден стадион „Емирейтс“.
За повече информация за ФК „Арсенал“ посетете: www.arsenal.com.



За Huawei Consumer Business Group
Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer Business Group (BG) предлага богата гама продукти, включително мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети. Млада и прогресивна компания, Huawei Consumer BG бе класирана на трето място в сферата на глобалните доставки на смартфони през третото тримесечие на 2013 г. Huawei Consumer BG си поставя за цел да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/
За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:
Facebook: facebook.com/huaweidevice
Twitter: twitter.com/HuaweiDevice
Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice
YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1017