Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
29 Януари 14, 10:37 / Автор: Интер Експо Център - София
За да успееш, е необходимо да те забележат!
С настоящата кампания екипът на компанията заявява своето водещо място на лидер не само в изложбения, но и в събитийния сектор и готовността си да бъде необходимия партньор на всеки бизнес.
Стартира първата имиджова кампания на Интер Експо Център – София. Изложбеният комплекс реализира едни от най-мащабните и значими събития, както в града, така и в държавата изобщо.
С настоящата кампания екипът на компанията заявява своето водещо място на лидер не само в изложбения, но и в събитийния сектор и готовността си да бъде необходимия партньор на всеки бизнес. Програмата на изложбения комплекс е разширена през последните години и със специализираните си изложби покрива почти всички стратегически сектори на икономиката. Тя включва 20 специализирани В2В изложения и над 50 конгресни изяви.

Виж видео >>> http://www.youtube.com/watch?v=zYI8Q23qrcw

Днес, Интер Експо Център – София разполага с 6 изложбени и 7 конгресни зали, които са домакини на много международни инициативи. Непрекъснато обновяване на сградата гарантира качеството на организираните събития. Резултатът е един модерен и съобразен със съвременните изисквания изложбен комплекс в Югоизточна Европа. Успехът е функция на добри контакти, правилни партньори и преди всичко възможността да се реализират идеи. „За да успееш, е необходимо да те забележат!“ – истина, откроила се в годините при всяка успешна кампания. Предизвикателствата са катализатор за ума и креативността, а всеки бизнес има нужда от енергия, с която да генерира бъдещето си.

Изложенията са именно тези бизнес форуми, които дават възможност да се срещнат партньори от различни краища на света, да обменят идеи, да демонстрират своите постижения. Незаменимо за всички участници в процеса е именно преживяването на живия контакт, на реалната среща – факт, който все по-развиващата се интерактивна онлайн среда не може да замени. Специалните събития – конференции, семинари и корпоративни форуми са най-ефективният начин за представяне на идеи пред правилната аудитория и за намиране на съмишленици и последователи. Горди сме, че Интер Експо Център – София е мястото, където тези цели стават реалност. Екипът ни е партньорът, който застава до всеки изложител, клиент и приятел и във всяка стъпка помага да се намерят правилните посоки и решения.

„Да покажеш предимствата на бизнеса си е от стратегическо значение за всеки бранш! Здравеопазване, хранително-вкусовата индустрия, хотелско и ресторантьорско оборудване, машиностроене и автоматизация; образование, комуникации и реклама; логистика, сигурност, строителство и обзавеждане; воден мениджмънт – това са различните сфери, в които ние сме фактор за бизнеса. Изложенията са необходима стратегическа стъпка, партньор на браншовите организации, медиатор в отношенията между различните компании и презентатор на нови идеи.“ – споделя г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама

Започваме една много силна година. Сезон, в който отново ще съберем под един покрив вашите идеи, нашия професионализъм и най-добрата база в столицата. Мястото, където се случват различни по мащабност и по вид събития. Център на ентусиазъм, инициативност и професионализъм!
Потърсете вашето събитие в програмата ни и регистрирайте участие, обадете ни се и споделете идеята си, а ние ще потърсим пътя, по който да я осъществим заедно! http://iec.bg/bg/events

Повече информация следете в профилите ни в социалните мрежи
Facebook, Google + , You Tube и LinkedIn.

За Контакти:Интер Експо Център - София

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1332