Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
29 Януари 14, 10:39 / Автор: Планекс
Тенденция в недвижимите имоти: спокойствие сред природата, но близо до големия град
Все повече хора се фокусират върху качествената среда на живот около самия имот. Пазарът не изобилства от такъв тип предложения, а новото строителство като цяло е с намален обем. Това дава възможност на качествените имоти да бъдат по-добре оценени.
През последните години пазарът на недвижими имоти в България е сравнително стабилен. Търсенето е константно, купувачите са много по-взискателни и предпазливи. Новото е, че все повече хора се фокусират върху качествената среда на живот около самия имот. Пазарът не изобилства от такъв тип предложения, а новото строителство като цяло е с намален обем. Това дава възможност на качествените имоти да бъдат по-добре оценени.

„Тенденцията, която наблюдаваме в големите градове, е към търсене на апартаменти, разположени в периферните части на градовете, близо до природата. Предлагането на такива комплекси е малко, защото подобен проект изисква добро познаване на подходящите локации за строеж, експертна работа и предварителни проучвания, сериозни инвестиции и най-вече цялостна идея и концепция“ – коментира Мая Танева, старши брокер в Планекс.

Според проучвания на строително-инвестиционния холдинг Планекс, най-съществените мотиви на купувачите да се насочат към подобен тип имоти е, че търсят спокойна среда за отглеждане на децата си, но все пак в близост до града, където е бизнесът им. „Планекс е с повече от 20 години опит в строителството и недвижимите имоти. Правим чести проучвания на пазара. При планирането на последните ни проекти във Варна заложихме точно на тази тенденция - да изградим комплекс в комфортна среда с богато озеленяване, чист въздух, възможности за спорт и отдих. Място, което да е приятно за цялото семейство. Решението ни беше точно – двата комплекса „Акварел 1“ и „Акварел 2“ (кв. „Бриз“) са едни от най-успешните ни проекти във Варна. Това са места с паркова среда, близо до морето и до града. Идеалната локация за всеки, който търси перспективна инвестиция в недвижимост“ – допълва Мая Танева.

Поради големия интерес компанията започва нова инвестиция във финалния трети етап – комплекс „Акварел 3“. Той ще бъде изграден със същото внимание към качеството на строителството, цялостната екстериорна визия, функционалност на жилищата и допълнителни услуги.

Комплекс „Акварел 3“ е проектиран така, че да се впише изцяло в средата, в която се намира. Площите между сградите ще бъдат оформени с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Собствениците на жилища в „Акварел 3“ ще имат възможност да релаксират сред природата и да се насладят на уюта на своите домове, като същевременно се намират само на петнадесет минути с кола от центъра на Варна и десет минути пеша до морския бряг. В близост се намират училища, търговски център, магазини, заведения. И може би най-важното – локацията е спокойна и хармонична. Такава, за каквато всеки от нас мечтае.

За Контакти:http://realtyplanex.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1037