Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
30 Януари 14, 11:05 / Автор: Интер Експо Център - София
Българска строителна седмица е изключително важна за региона
Сдружение “Български врати, прозорци и фасади” празнува 10-годишен юбилей и ще се представи със собствен щанд на международното специализирано изложение
Десетгодишна история на Сдружението, чиято цел е да защитава общите интереси на предприятията, които са в сферата на производството, търговията и монтажа на врати, прозорци, фасади и стъклопакети и по-конкретно на членовете на му. “Български врати, прозорци и фасади” е организация, която винаги е била и ще продължи да бъде отворена към всички заинтересовани страни, участващи в строителния процес – от идейния проект до завършването на обекта. Следвайки тази посока, Сдружението ще се представи със собствен щанд на предстоящото 14-о издание на Българска Строителна Седмица. От 19 до 22 март в Интер Експо Център - София http://iec.bg/ международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще покаже енергоспестяващите тенденции в бранша, а водещи фирми в строителния бранш ще демонстрират най-новите оригинални решения.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти в строителната индустрия от България и страни от Югоизточна Европа. Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии на едно място.

Български и чуждестранни фирми производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи системи, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство са обединили интересите си в Сдружение “Български врати, прозорци и фасади”. Освен елегантния дизайн, качественото изпълнение и монтаж, тези продукти трябва да отговарят на редица общоевропейски и специфични национални разпоредби и стандарти, разказва г-н Димитър Иванов, председател на организацията. Според него фирмите в строителния бранш отново трябва да повярват, че изложението Българска Строителна Седмица е изключително важно за региона. Специалистите от Югоизточна Европа и Балканите трябва да го посещават, за да „могат да си сверят часовника“ и да знаят, че са в крак с най-новите тенденции, технологии и материали за производство.

Цялото интервю с г-н Иванов можете да прочетете тук >>> http://bit.ly/1b9PPMD

Международният строителен форум ще се проведе паралелно с изложенията SofiaLogExpo и Security Expo, като по този начин привлича по-голям посетителски интерес и увеличава ефекта за деловите участници и изложителите. http://buildingweek.bg/

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook https://www.facebook.com/events/1441557026065669/

За Контакти:Интер Експо Център - София

Източник: http://buildingweek.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0807