Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
05 Февруари 14, 16:21 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Студенти ще бъдат обучавани в менторска програма за бизнес умения и мениджмънт MySuccess Инкубатор
Студентите ще бъдат избрани след конкурс, който ще се обяви по време на форума за образование и кариерно развитие MySuccess.bg in Education 2014 на 22 февруари
Студенти от 3 и 4 курс и магистри ще се срещнат с предприемачи и представители на топ компании в България на форума MySuccess.bg in Education 2014 – Аз мога повече!. Образователният форум ще се проведе на 22 февруари 2014 г. от 09:30 часа в аулата на УНСС. Форумът се организира за четвърта поредна година от списание ENTERPRISE в партньорство със CISCO Institute (Институт за предприемачи) и цели да вдъхнови бъдещите специалисти да се развиват в България.

MySuccess.bg in Education изгражда мост между студентите и българския бизнес, като представя нужните практически умения, които младите експерти трябва да притежават. По време на форума студентите ще имат възможност да се запознаят с успели млади българи, които развиват собствен бизнес или са част от мениджърския екип на големи компании. Своя опит и успехи ще споделят мениджъри от Аурубис България, Hewlett-Packard Global Delivery Center, The Business Institute, LG България и др. Те ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, от които са част, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими.

Студентите ще научат реални примери и бизнес казуси от практиката, както и ще получат полезни съвети за усъвършенстване на познанията от университета и за успешно явяване на интервю за работа. Мениджърите ще споделят с тях какви са очакванията на българския бизнес от завършилите специалисти и какви умения и компетенции се търсят реално на пазара на труда.

MySuccess.bg in Education събра над 300 предприемчиви и инициативни студенти на изданията през 2011 г., 2012 г. и 2013 г. „Опитът ни от предходните 3 години показа, че студентите, които имат намерение да се развиват професионално в областта на мениджмънта, нямат никакви умения за това, дори да са проактивни и да имат качества“, коментира Бинел Енвер, издател на списание ENTERPRISE. В анкетни проучвания на организаторите на форума и проведени разговори през изминалата година студентите споделят, че всички държавни университети страдат от липсата на практически опит и знания, срещи с млади мениджъри и дискутиране на успешни бизнес модели. „Смятаме, че можем да компенсираме това чрез споделянето на опит, практически примери и съвети от млади мениджъри, които вече са успели в развитието си в големи и средни корпорации в България, и чрез менторската програма MySuccess Инкубатор“, допълни Бинел Енвер.

Менторска програма MySuccess Инкубатор
Едногодишната менторска програма за бизнес умения и мениджмънт MySuccess Инкубатор ще бъде обявена по време на MySuccess.bg in Education 2014. Тя е разработена от списание ENTERPRISE и CISCO Business Institute и цели да подпомогне професионалното развитие на завършващите студенти като ги подготви за работа в реална бизнес среда и развие у тях ключови мениджърски умения. В програмата ще участва група от 10 души, които ще бъдат избрани чрез конкурс и интервю.

В MySuccess.bg in Education 2014 могат да участват студенти от всички български университети след предварителна безплатна регистрация на http://education14.mysuccess.bg/registration/

Официални спонсори на MySuccess.bg in Education 2014 са Hewlett-Packard Global Delivery Center и Аурубис България.


За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg, „Фермата“ и традиционна CRM конференция.


За допълнителна информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"

тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg



За медийни запитвания:

Диана Чобановa

PR Expert
PRoWay Communications Agency

Mob: 0879 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg
web: www.proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4863