Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
05 Февруари 14, 10:40 / Автор: S Media Team
ИСТИНАТА ЗА ПАЗАРА НА НОВИ АВТОМОБИЛИ У НАС!
Списание AUTO BILD България разбива информационното затъмнение и разкрива статистиката за продажба на нови автомобили у нас. Подробна информация за точния брой продажби, пазарните дялове, както и за класирането на автомобилните марки по продажби у нас ще намерите в новия 382-ри брой на списание AUTO BILD България.
Списание AUTO BILD България прави нещо, което държавата трябваше да направи отдавна. Разбива дълго продължилото информационно затъмнение. Навсякъде в модерния свят данните за регистрации на нови превозни средства са публични и се смятат за основен индикатор за икономическите и социалните тенденции в една държава. Сега за първи път у нас КАТ, като достоверен източник за състоянието на пазара и автопарка, публично предлага данни от регистрациите на нови автомобили. Поради съмнения, че чудото наистина е станало, AUTO BILD сравни данните от КАТ с тези на отделните вносители.

Тенденцията в картината на българския автомобилен пазар за 2012 и 2013 година за съжаление е за спад. Цифрите от регистрации ни връщат към равнището между 2003 и 2004 година. Сега бизнесът не само е свит, но се измъчва от вълна ценови отстъпки. Впечатление прави успехът на Toyota, Mazda, Honda, Infiniti, Lexus и Isuzu, които постепенно увеличават пазарната си тежест в един на практика намаляващ пазар. Френските производители също отбелязват ръст спрямо 2012 година. Продажбите на VW са стабилни като пазарен дял, а спадът следва тенденцията на пазара.

Подробна информация за точния брой продажби, пазарните дялове, както и за класирането на автомобилните марки по продажби у нас ще намерите в новия 382-ри брой на списание AUTO BILD, който излиза на пазара на 5 февруари.

За Контакти:marketing@smediateam.com

Източник: www.autobild.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1089