Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

05 Февруари 14, 18:42 / Автор: Crossroads Bulgaria
Балкан Сървисис вече е официален партньор на IBM за Business Process Management софтуерни решения
Фокусът на компанията е насочен главно към клиентите от финансовия сектор
Софтуерната компания Балкан Сървисис ООД вече е сертифициран партньор на IBM за предоставяне на софтуерни решения от клас BPM (Business Process Management). С тази своя експертиза компанията допълва портфолиото си от услуги и предоставя нови възможности за подобряване на бизнес процесите. Стремежът на Балкан Сървисис е да бъде символ на цялостно и компетентно IT консултиране, да допълва опита на своите клиенти и партньори и да реализира техните цели, на базата на дълготрайни бизнес отношения.

BPM e управленска концепция, използвана за оптимизиране на работния процес. IBM BPM e сред глобалните лидери на пазара и осигурява водещи пазарни възможности на своите клиенти. Сред ползите, които BPM предоставя са ускоряване обслужването на клиентите, както и на интеграцията на хора, системи, данни и показатели, намаляване оперативните разходи за поддръжка на бизнес процесите, съкращаване времето за извеждане на пазара на нови продукти, ефективно управление на бизнес правила.

Системите се внедряват в по-големи организации в различни браншове, най-често във финансовите институции, тъй като от ефективността на техните процеси, на практика, зависи запазването на конкурентоспособността им. В тази връзка и фокусът на Балкан Сървисис ще бъде насочен главно към клиентите от финансовия сектор.

Балкан Сървисис ООД предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management), IBM BPM (Business Process Management). Ефективните бизнес решения, които внедрява компанията са насочени към цялостна оптимизация на бизнес процесите. Продуктовото й портфолио включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView Business Intelligence - решение за Management Reporting, Business Discovery, ad-hoc анализи и Key Business Indicators (KPIs), Microsoft Dynamics CRM – цялостно решение за управление взаимоотношенията с клиенти, IT поддръжка и услуги, изготвяне и управление на Европейски Проекти в сферата на високите технологии, а вече и BPM платформата на IBM.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9777