Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
07 Февруари 14, 08:05 / Автор: United Partners
h&s ти дава до 100% свобода от пърхота, за да живееш живот изпълнен с увереност
Експерти разкриват съвети за дни, изпълнени с повече увереност!
Най-честите “убийци на самочувствие” се срещнаха в клуб и ресторант Motto, за да разкрият триковете за живот изпълнен с повече увереност. Дерматологът Петьо Брезоев и психологът Диана Щерева обсъдиха най-често срещаните проблеми за нашето самочувствие в компанията на актьора Владо Пенев, който модерираше дискусията между експерти и журналисти.

Предварително беше проведена анкета между гостите, която имаше за цел да открие най-честите “убийци на самочувствие” и да разбере как хората се справят с тях, за да живеят живот изпълнен с увереност.

"Смятам, че самочувствието ни зависи от начина, по който ние оценяваме себе си, което включва тялото ни, отношенията ни, работата ни, уменията ни, качествата на личността ни. Доколко компетентни и стойностни се чувстваме. И да, до голяма степен начина, по който гледаме на себе си, другите и света като цяло определя и връзката ни с тях." – обобщи психологът Диана Щерева.

Дерматологът Петьо Брезоев разкри и друг много сериозен “убиец на самочувствие” – пърхота. Той разкри физиологическите фактори, които предизвикват пърхот и даде повече информация по различни въпроси за кожата, включително и за тази на главата. Експертът разкри, че борбата с пърхота зависи преди всичко от правилните продукти, които всеки от нас използва.

”Ползвайки съвременните разбирания на дерматологията и козметичната индустрия, head & shoulders представят шампоан 2in1 Classic Clean на head & shoulders, който дава възможност за борба с пърхота, защото при продължителна употреба осигурява много добри резултати. Уникалното в продукта е формулата с микро-цинк и новата SmartClean пяна.” – споделя Д-р Брезоев.

head & shoulders Classic Clean 2in1 премахва до 100% от пърхота след регулярна употреба и спира повторната му поява до 72 часа. Това е така благодарение на уникалната микро-цинк технология и новата SmartClean пяна. h&s ти осигурява до 100% освобождаване от пърхота, за да живееш живот изпълнен с увереност.

В допълнение към измиващото действие, интелигентно почистване означава и ухание, което трае дълго. Специалистите установяват, че ароматът е ключов фактор, който влияе върху настроението ни и може да провокира спомени и чувства. Следователно свежото и чисто усещане се осигурява не само от премахването на факторите на мръсотията, но и от добавянето на дълготраен свеж аромат на скалпа и косата.

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6007