Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
07 Февруари 14, 13:19 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Novotel празнува 1 година в София
Novotel празнува успешна първа годишнина в София със своите партньори.
Novotel празнува успешна първа годишнина в София със своите партньори. Хотелът се управлява от Accor – водещ хотелски оператор в световен мащаб и лидер на пазара в Европа, и е най-новият 4-звезден хотел в София, построен изцяло според най-новите стандарти на веригата.

Като признание за успешния старт Novotel София бе отличен през ноември 2013 г. като „Най-добър 4-звезден градски хотел в България“ за годината от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

„От откриването на хотела, притежаващ предимството на международно разпознаваемия и силен бранд Novotel, с отличната локация, висококачествени продукти и услуги, както и всеотдайни служители, Novotel София създаде успешно партньорство с българското бизнес общество. Горди сме, че установихме трайни взаимоотношения с всички наши клиенти, които посещават България по бизнес или личен повод“, каза г-н Винсент Дюжарден, генерален мениджър на Novotel София.

Novotel София, разположен на бул. „Цариградско шосе“ 115 Н, бе домакин на срещи и събития на някои български топкомпании и организации. Хотелът предлага 6 конферентни зали с общ капацитет до 280 души, оборудвани съгласно най-съвременните технологични изисквания. Залата, проектирана по иновативната концепция Eureka, е създадена за провеждане на творчески срещи на съвременно ниво.

Благодарение на програмата Family&Novotel и специалната стратегия, ориентирана към децата, те получават необходимото внимание като клиенти със собствени права.

Гостите на Novotel София могат да се насладят на многобройни опции за ободряващ и успокояващ престой, посещавайки фитнес център In Balance, където се предлагат парна баня, стая за релакс и различни процедури.

Миналата година Novotel Sofia бе сред първите от своята международна верига, който въведе програмата на Novotel за удовлетвореност на клиентите, наречена YOU. Програмата е основана на уникална система, която използва HR и оперативните екипи за специфични обучения на служителите, схема за оценка на удовлетвореността на клиентите. Всеки служител на Novotel трябва да бъде инициативен и да реагира незабавно, за да помогне на недоволния клиент, без да го препраща към друг служител. Целта е постигане на най-високо ниво на удовлетвореност.

Собственост на българския инвеститор Маркан Груп и ръководен чрез договор за управление с Accor, Novotel София е в сграда, обединяваща две функции – хотел и офис. Оперативната част от хотела е разположена на първите две нива на сградата, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж, със 178 просторни и модерни стаи, включително 8 луксозни стаи и 4 апартамента. Всички стаи са оборудвани със свободен достъп до високоскоростен безжичен интернет, технологична връзка по най-новите стандарти; климатици с индивидуално управление; LED телевизори с плоски екрани; минибар с приспособления за кафе и чай, както и сейф за личен компютър.

Офис пространството, клас А, с площ 7500 кв. м, както и просторният подземен паркинг предлагат на наемателите всичко, от което имат нужда.

За Novotel
Novotel е среден клас хотел от групата на Accor, водещ хотелски оператор в световен мащаб с над 3600 хотела и 160 000 служители в 92 страни. Novotel предоставя услуги от висок стандарт, което допринася за удобството както при бизнес пътуване, така и за почивка: просторни стаи за гости с модулен дизайн; балансирана храна, на разположение денонощно; отлично оборудвани конферентни зали; любезен персонал; обособени детски зони и подмладяващи уелнес съоръжения. С програмата на Accor за устойчиво развитие PLANET 21, Novotel поема ангажимент към опазване на планетата. За да отговори на днешните предизвикателства в природен и социален аспект, брандът избра да следва световнопризнат сертификат по опазване на околната среда ISO 14001.
Novotel управлява близо 400 хотела в 60 страни, разположени в центъра на утвърдени бизнес райони и в предпочитани туристически дестинации.
Повече информация можете да намерите на novotel.com

За MHQ Ltd.
MHQ Ltd. (Ем Ейч Кю ЕООД) е дружество със специална инвестиционна цел (SPV) за реализация и обслужване на многофункционални сгради. То е дъщерна фирма на Markan Ltd. (Маркан ООД), основана през 1993 г. Markan е една от най-високоценените строителни фирми в България, предлагаща висококачествени услуги, модерен дизайн, прецизност, сигурност и природосъобразно изпълнение.


За Контакти:

Press contacts
M3 Communications Group, Inc.
+359 2 818 70 10
Desislava Lazarova
press@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3803