Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Февруари 14, 11:08 / Автор: United Partners
Водещи професионалисти и експерти на Pampers споделят съвети за здрава и щастлива бебешка кожа
За да осигури на бебешката кожа максимално количество свеж въздух, Pampers потърси помощта на един от най-известните дерматолози в България – д-р Гриша Матеев, най-обичания педиатър д-р Рада Маркова и детския психолог Димитрина Проданова, за да научи повече за най-добрата грижа за деликатната кожа на бебетата.
Експертите могат да бъдат открити в най-новата апликация на фейсбук страницата на Pampers: „Попитай експертите“. От своя страна те ще предоставят своите съвети и техники, с които да осигурите идеалните условия за правилното развитие на кожата на мъничетата.
Водещи експерти доказват това, което е известно на майките от поколения: ползите за бебешката кожа от контакта й със свеж въздух. Но какъв свеж въздух точно е най-добър за бебето? Какво е значението на свежия въздух за развитието на бебето? Как родителите могат да бъдат сигурни, че до кожата на тяхното бебе през целия ден достига достатъчно количество въздух, дори и когато то е с пелена?
За да отговорят на всички тези въпроси, експертите на Pampers споделят своите въгледи и съвети за ползите от контакта на бебешката кожа със свеж въздух и обръщат внимание на основните принципи и предпазни мерки, които родителите трябва да вземат под внимане, когато става въпрос за грижата за деликатната бебешка кожа.
Д-р Гриша Матеев споделя: “Свежият въздух не означава, че трябва да сме задължително навън. Въздухът в дома също е достатъчно добър за бебешката кожа. Оставяйки бебето само по пелени не е страшно, напротив – позволява му да разпознава нови усещания чрез досега на кожата му със заобикалящата го среда. Естествено, трябва да се уверите, че сте обезопасили дома си и че Вашето бебе няма да се нарани“.
В допълнение д-р Рада Маркова добавя: “В студеното време е доста по-трудно да осигуряваме достъп до чист въздух на бебешката кожа, затова най-доброто решение е да го оставяме за няколко минути без дрехи на стайна температура. Трябва да създадем микро среда, необходима за правилното развитие на кожата. Новите пелени Pampers Premium Care с дишащи микро пори помагат за създаването на този кожен комфорт“.
Като заключение на всичко казано дотук, потърсихме и мнението на детския психолог Димитрина Проданова:“ Кожата като най-големият орган в човешкото тяло, е от изключително значение за комфорта на всеки човек, не само на бебетата. Когато едно дете има проблем с кожата, в различните фази от развитието си, това го прави изключително раздразнително, затова е важно да му осигуряваме кожен комфорт още от раждането“.

Пелените Pampers Premium Care, които сега са с дишащи микро пори, позволяват на свежия въздух да преминава през пелената, като в същото време мокрият въздух излиза навън, създавайки идеалната среда за кожата.
Открийте още съвети и препоръки свързани с грижата за бебешката кожа от експертите на Pampers на новата апликация „Попитай експертите“ на фейсбук страницата на Pampers на: https://www.facebook.com/pampersbulgaria

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5341