Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

12 Февруари 14, 09:18 / Автор: Интер Експо Център - София
СТАД представя услугите си в логистичния бранш на Sofia LogExpo
Компанията осигурява дистрибуцията чрез Логистичен център СТАД, намиращ се на първа линия на Околовръстен път София
От 19 до 22 март 2014 г., в Интер Експо Център – София ще се проведе Sofia LogExpo. На специализираното изложение за логистика, дистрибуция и складови системи ще участват фирми, които ще демонстрират последните си продукти, технологични решения и успешни практики.
Сред изложителите на Sofia LogExpo е фирма СТАД, чиято дейността е свързана с международен, вътрешен транспорт и спедиция. Компанията разполага със собствени и наети автомобили, предлага дистрибуция от логистичен парк до вратата на клиента. Работи с множество европейски транспортно - спедиторски компании и постига бързина на услугата, откликвайки на изискванията на всички клиенти (в рамките на един ден за София и 48 часа за страната).
Компанията осигурява дистрибуцията чрез Логистичен център СТАД, намиращ се на първа линия на Околовръстен път София, в близост до важни транспортни точки в столицата, като Летище София и автомагистралите Хемус и Тракия. Центърът предоставя складови площи, офиси клас А и магазини, както и пълно логистично обслужване (съхранение на товари с различна продължителност, крос-докинг, претоварване, дотоварване, комисиониране).
На 19 март 2014 г. в партньорство със сп. Enterprise, организаторите на изложбата подготвят семинар на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“.
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО от 19 до 22 март 2014г. в Интер Експо Център – София.
Повече информация за специализираната изложба Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

За Контакти:Пресцентър

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5891