Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

13 Февруари 14, 17:23 / Автор: Агенция НОА ООД
Работилница за мартеници с ателие „Прегърни ме” в Експо Баня София
• На 18 февруари 2014 г., от 17.00 до 18.00 ч., всеки може да измайстори мартенички за любимите си хора, заедно с децата от ателие „Прегърни ме” и техните приятели. • На 18 февруари 2014 г. от 15.00 ч. отваря „Магазин за един ден”, който ще предлага ръчно изработени мартеници и сувенири от децата от ателие "Прегърни ме".
След коледните празници, когато децата от ателие „Прегърни ме” спечелиха сърцата на служителите от Рока България и гостите на Експо Баня София, сега те заедно ще повикат пролетта, отново в изложбения център Експо Баня София. Как ще стане това?

На 18 февруари 2014 г. (вторник), децата от ателие „Прегърни ме” и Рока България канят всички сръчни ентусиасти да се забавляват заедно като майсторят пролетните символи - мартеници от ръчно багрени прежди и шарени мъниста. Мястото е Експо Баня София, бул.Мария Луиза 16.

Децата от ателие „Прегърни ме” и техните приятели художниците Чавдар Гюзелев, Виолета Халваджиева, Христо Нейков, Ана Тодорова и Аменун Женева ще посрещат в работилницата, която започва в 17.00 ч. и ще продължи до 18.00 ч., нови приятели. Тя ще бъде отворена за всички деца и възрастни, готови да използват въображението и ръцете си, за да изработят истински оригинални мартеници , с които да зарадват любимите си хора.

Освен работилница за мартеници, в изложбената зала отново ще има щанд на традиционния "Магазин за един ден". Той отваря в 15.00 ч. и ще предлага ръчно изработени мартеници и сувенири от децата от ателие "Прегърни ме". Приходите от продажбите са за подпомагане дейността на ателие „Прегърни ме”, за развитие на таланта на деца лишени от родителски грижи.

Да поканим пролетта заедно!


Ателие „Прегърни ме”

Сдружение „Прегърни ме” работи с деца и младежи в неравностойно положение от лятото на 2005 година. Първите срещи са с деца от дома в с. Доганово. Постепенно в проекта се включват и възпитаниците от СУПЦ „Княз Борис I”, както и децата от ДД ”Асен Златаров” в София. За изминалите 9 години, повече от 300 деца и младежи са минали през различните курсове на ателието - красивото и уютно място, което те посещават с радост. Тук са техните приятели - дизайнери, моделиери, художници, журналисти, актьори и писатели. Ателието е място за игри и нови приятелства, където децата получават самочувствие, че МОГАТ. Тук се учат да си вярват, учат се да имат бъдеще. Приемете ни! Прегърнете ни!

https://www.facebook.com/pages/Прегърни-ме/104384889618522


Изложбен център Експо Баня София

Българският Експо Баня София е част от световната верига изложбени центрове Roca, които са вдъхновени от една и съща идея - за приемственост и развитие, за традиция и иновационност. През последните години изложбената зала на бул.Мария Луиза 16 се утвърди като едно от алтернативните културни пространства в столицата. От своето откриване през 2007 г., Експо Баня София, в която се представя постоянна експозиция от изделия за банята, създадени от именити световни дизайнери, се превърна в място за интересни и разнообразни срещи с родната и световна култура и изкуство. Експо Баня София е домакин на разнообразни събития кaто изложби, семинари, концерти, театрални представления, лекции, дискусии и други.

За утвърждаване на изложбената зала като алтернативно културно пространство в столицата, БХРА отличи Експо Баня София с традиционната си награда за 2011 г.

Програмата на изложбената зала е публикувана на интернет страницата на Рока България и на страницата на Експо Баня София във фейсбук.

http://www.facebook.com/ExpoBathSofia


Roca

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Компанията наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.

Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери като R.Moneo, D.Chipperfield, Z.Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner и J.Mariscal, както и много други. С интензивни проучвания и усъвършенстване, Roca насърчава проекти за опазване на околната среда. За компанията този ангажимент се изразява в непрестанно разработване на нови продукти, предназначени за намаляване консумацията на вода.

www.roca.com
www.bg.roca.com

За Контакти:

Мария Иванова
Агенция НОА ООД
тел: 02/ 944 5000
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com

Източник: www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.6512