Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
13 Февруари 14, 10:28 / Автор: apd.bg
Нова рубрика „Гражданска Темида“
„Гражданска Темида“ е рубрика, в която ще можете да проследявате актуалните проблеми на правосъдната система в България и да вземате участвате в дебати чрез принципите на пряката демокрация.
Алианс за пряка демокрация стартира новата си рубрика „Гражданска Темида“ за съдебната система в България. В нея Вие можете свободно да споделяте материали по съдебни дела, взети решения и всякакви други правни казуси. Също така, можете да изказвате мнения, коментари, опасения или предложения относно съдебните дела и начина на прилагането на законите в България.

В „Гражданска Темида“ ще можете да проследявате актуалните проблеми на правосъдната система, работата на съдебните служители и планираните реформи.

Чрез тази рубрика целим да привлечем по-широко внимание върху актуалното състояние на Българската съдебна система и да дадем възможност за участие на всички граждани по поставени на дневен ред правни въпроси чрез принципите на пряката демокрация.

Пряката демокрация означава граждански контрол върху всички власти, именно поради това инициативата „Гражданска темида“ е необходимост за всяко демократично общество. Особено в България!

Очаквайте нашата инициатива относно чистотата на медийната информация и формите на медийни манипулации.

http://apd.bg/forum/viewforum.php?f=5
За Контакти:press@duvamis.com

Източник: http://apd.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9305