Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

14 Февруари 14, 10:45 / Автор: Интер Експо Център - София
Система за новаторски решения в областта на логистиката на Sofia LogExpo
Пакет от иноваторски решения, който улеснява и подпомага работата на съвременния превозвач, спедитор и логистик
В дните от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе специализираното изложение за логистика, дистрибуция и складови системи Sofia LogExpo. Участие ще вземат фирми, които демонстрират последните си продукти и успешни практики.
По време на изложението TRANS.EU ще представи системата си - пакет от иноваторски решения, който улеснява и подпомага работата на съвременния превозвач, спедитор и логистик.
Освен транспортна борса с оферти за товари и транспортни средства, Trans.eu позволява бърза и ефективна работа на всеки етап от веригата на доставките. Програмата предлага използване на различни инструменти, като: TransCommunicate (безплатен бизнес комуникатор за бърз и лесен контакт с партньори, както и достъп до огромна база данни за фирмите в TSL сектора), TransProtect (функционален модул за бързо откриване на информация за потенциален партньор по фирмен профил и мнение и оценки на други потребители) и TransInkasso (специализирани услуги по събиране на просрочени вземания с ефективност над 83%).
В Европа системата Trans.eu разполага с 8 клона и работи на 18 езика. Месечно в борсата за товари и транспортни средства се публикуват 2 000 000 оферти, като за последната една година системата е посетена от 133 000 потребители.
На 19 март 2014 г. в партньорство със сп. Enterprise, организаторите на изложбата подготвят семинар на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“.
От 19 до 22 март 2014 г. паралелно със Sofia LogExpo ще се проведат международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО.
Повече информация за специализираната изложба Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4972