Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

17 Февруари 14, 11:42 / Автор: Интер Експо Център - София
Камера с трансфер на висококачествен цифров сигнал сред експонатите на СЕКЮРИТИ ЕКСПО
Специализираната изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО се провежда ежегодно под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата
Камера с вградено аудио и времеви код, чиято база й позволява трансфер на чист цифров сигнал с високо качество, ще бъде демонстрирана на специализираното изложение за сигурност и охрана. Полската фирма Delta Opti е профилирана в производство и търговия на промишлена електроника. От 19 до 22 март в Интер Експо Център – София, компанията ще представи някои от най-успешните си модели.
HD – SDI GEMINI – 022D – 16 е вандалоустойчива мегапикселова камера, която предлага трансфер на цифров сигнал с високо качество. Конструкцията на корпуса дава възможност за движение по всички оси и монтиране на камерата на таван или стена без изображението да се завърта на 180 градуса. Интегрираната стойка 3-Axis се регулира във всички три плоскости и дава възможност за въртене на камерата в произволна посока. Кабелите са прибрани в стойката, което затруднява тяхна евентуална повреда и усъвършенства естетиката на инсталацията.
Специализираната изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО се провежда ежегодно под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата. Форумът представя новостите в областта на обществената и частната сигурност.
На своя щанд Delta Opti ще представи още цифров видеорекодер RC – 8600HD – SDI, с 8 канала, HDMI и eSATA. Друг продукт на компанията е конвертор SDI/HDMI, даващ възможност за включване на SDI устройство директно към монитора или друг приемник, имащ вход HDMI.
В дните между 19 и 22 март 2014 г., Интер Експо Център – София ще бъде домакин не само на СЕКЮРИТИ ЕКСПО, но и на специализираните международни изложби Българска строителна седмица и Sofia LogExpo.
Повече информация за СЕКЮРИТИ ЕКСПО можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0389