Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Февруари 14, 11:43 / Автор: Adsys
Adsys разшири продуктовото си портфолио с ново глобално партньорство
Водещата ИТ компания Adsys сключи стратегическо партньорство със световния лидер на пазара на решения за сигурност и защита на данни Barracuda
Българската ИТ компания Adsys обяви, че от началото на месец февруари е сертифициран партньор на Barracuda Networks.
Barracuda Networks има челни позиции на международния пазар в три ключови ниши: сигурност на съдържанието; мрежи за доставка на приложения и високотехнологични решения за съхранение на информация; защита и възстановяване на данни след бедствие.
Портфолиото на Barracuda Networks включва решения, създадени да отговорят на съвременните нужди на всяка една компания, що се отнася до мрежова сигурност и защита на данни – предоставяйки на всяка една организация, независимо от големината й, цялостни end-to-end решения, които могат да включват хардуер, виртуални и cloud базирани приложения, както и различни видове хибридни комбинации, според специфичните нужди на конкретния проект.
„Избрахме Barracuda за наш партньор, поради високото качество на ИТ решения на компаният и перфектното съотношение между цена, производителност и функционалност. - коментира новото партньорство Георги Александров, търговски мениджър в ADSYS - Нашата фирмена политика е базирана на предлагане на широко порфолио от качествени продукти и услуги, както и професионални консултации, които да помогнат за взимане на най-доброто решение, което да отговаря на специфичните нужди на клиентите ни. Смятам, че изборът на Barracuda за партньор, отговаря напълно на избрания от Adsys начин за бизнес развитие“.
Сред клиентите на компанията Barracuda Networks, която оперира в над 100 държави и работи с близо 150 000 организации, могат да бъдат намерени имената на световни гиганти, като CitiBank, Coca-Cola, Delta Dental, FedEx, Harvard University, IBM, L'Oreal и мн.др., които ежедневно предлагат своите продукти, услуги и решения, благодарение на сигурността, която Barracuda им предоставя.
Сред решенията, които клиентите на Adsys ще могат да използват за повишаване сигурността на своя бизнес са:
Barracuda Backup: високо ефективно, интегрирано решение, което включва целия софтуер, хардуер и апликации за съхранение на данни, необходими за физически, виртуални и хибридни среди, на една достъпна цена.
За повече информация - www.barracuda.com/backup.
Barracuda Firewall: Firewall от ново поколение - високотехнологичен и с висока производителност firewall, свързан с облака, които позволява достъп до Layer 7 приложения, интензивни изчисления, филтриране на съдържанието и мн. др. Решението за онлайн защита на Barracuda е мащабируемо и ще расте паралелно с нуждите на клиента. NG Firewall е решение Решение за корпоративен клас мрежи, съчетаващо защитна стена от ново поколение.
За повече информация - www.barracuda.com/firewall.
Barracuda Load Balancer ADC: Проектиран за нуждите на съвременните центрове опериращи с огромно количество данни, multiport платформатта Barracuda Load Balancer ADC позволява достъп и контрол от ново поколение, комбинирани с разширени възможностти за защита.
За повече информация - www.barracuda.com/adc.
Barracuda Link Balancer: Barracuda Link Balancer интелигентно и динамично балансира трафика през няколко връзки, за да се осигури непрекъсната свързаност и ефективност на ежедневните операции в една организация.
За повече информация - www.barracuda.com/linkbalancer.
Barracuda Message Archiver: Високо производително решение, представляващо мощен инструмент за архивиране на съобщения и eDiscovery. Barracuda Message Archiver предлага оптимизация на разходите за e-mail инфраструктура, увеличава бързината на достъп за мобилните потребители, и опростява достъпа до информация от всички нива.
За повече информация - www.barracuda.com/archiver.
Barracuda NG Firewall: Решение за корпоративен клас мрежи, съчетаващо защитна стена от ново поколение, оптимална ефективност и производителност с масивна скалируемост, лесно и ефективно управление, ниско потребление на ресурси и висока производителност при критични за бизнеса приложения.
За повече информация - www.barracuda.com/ngfirewall.
Barracuda Spam Firewall: е комплексно решение за корпоративна защита от нежелана поща, включващо съвременни технологии за защита от спам и блокиране на вируси, защита на данните, предотвратяване на DoS атаки, криптиране - всичко това, на една достъпна цена, която може да си позволи среденя бизнес.
За повече информация - www.barracuda.com/spamandvirus.
Barracuda Email Security Service: ценово ориентирано решение, което е достъпна алтернатива на софтуерните и хардуерни продукти в сектора. Цялостна услуга, базирана в облака, която включва най-доброто от продуктите за защита от спам, вируси, сигурност на данните, предотвратяване на DoS атаки и т.н.
За повече информация - www.barracuda.com/bess.
Barracuda SSL VPN: функционален и мащабируем уеб базиран клиент, който осигурява на потребителите лесен за използване интерфейс за VPN достъп до вътрешни уеб приложения и споделени файлове в мрежата.
За повече информация - www.barracuda.com/sslvpn.
Barracuda Web Filter: решение за филтриране на уеб съдържание, което предоставя възможност на бизнеса да се възползва от новите технологии и онлайн инструменти, без намаляване на скоростта и загуба на данни.
За повече информация - http://www.barracuda.com/webfilter.
Barracuda Web Security Service: комбинирано SaaS решение за сигурност и уеб филтриране на съдържанието.
За повече информация - https://www.barracuda.com/products/websecurityflex.

За повече информация:
Георги Александров,
Тел. 02/8162111
e-mail: sales@adsys.eu
За Adsys Group
Adsys Group е основана през 1997 година като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника - софтуер и хардуер. От 2002 година започва собствен внос на сървърни компоненти от Европа и Тайван.
Пред 2004 година фирмата е призната като участник в TOP10 асемблатори и като TOP5 сървърни интегратори. За повече информация: www.adsysgroup.com

About Barracuda Networks
Barracuda е световен лидер в областта на cloud базираните и хибридни решения за информационна сигурност и съхранение на данни, които предоставят гъвкавост и ефективност на всяка една ИТ инфраструктура. Продуктовото портфолио на компанията включва мощни, лесни за използване и достъпни за всеки бизнес решения, които се ползват са с доверието на повече от 150 000 организации по целия свят. Според специфичните нужди на различните клиенти те могат да бъдат хардуер, виртуални и cloud базирани приложения, както и различни видове хибридни комбинации. Ориентираният към нуждите на клиента бизнес модел на Barracuda се фокусира върху постигането на висока добавена стойност, чрез предоставяне ефективни и цялостни решения за сигурност и защита на данни, на абонамент принцип. За допълнителна информация, моля, посетете http://www.barracuda.com

За Контакти:

Георги Александров,
Тел. 02/8162111

Източник: www.adsys.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1541