Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
17 Февруари 14, 11:50 / Автор: Studio 5
Bossa Nova – акустично пътешествие за сетивата и душата
На 18-ти февруари (вторник), Studio 5 посреща едни от най-обичаните композиции на бразилския музикален жанр - боса нова, музикантите Павел Терзийски и Михаил Вл. Йосифов. Създаден в Бразилия в края на петдесетте години от Antonio Carlos Jobim, Vinicius de Moraes и Joao Gilberto, стилът носа нова произлиза от самбата и джаза.

Слънцето, светлите цветове, щастието и романтиката на летния плаж, провокират момчетата да грабнат китарите и да се гмурнат в това акустично пътешествие на сетивата и душата! Всичко започва преди две лета, когато Павел учи някои от любимите си песни на Antonio Carlos Jobim и Luiz Bonfa на португалски език, почивайки край морето. По-късно басистът Георги Дончев, с който момчетата са работили в различни проекти, ги събира за първи път и заедно с тромпетиста Росен Захариев - Роко свирят тази магична музика из клубовете на София.

Павел Терзийски (вокал) участва в многобройни импровизаторски проекти в различни стилови посоки. Заедно с триото “Tripple A” той работи със световния beat-box шампион Skiller и Арабел Караян. Успоредно с усъвършенстването на импровизаторските си качаства Павел следва класическо пеене.

Михаил Вл. Йосифов (китара) свири в “Nasekomix”, а заедно с вокалистката на групата Андрония Попова - Рони е част от проекта “Sentimental Swingers”, където свири на китара редом със секстета на тромпетиста Мишо Йосифов.

Двамата музиканти се събират за да докоснат най-деликатното пространсво между тишина и звук с акустична китара и нежен вокал, с автентични текстове на португалски език. А специялно за публиката на Studio 5 ще имат удоволствието с тях да свири и Александър Даниел на ударни инструменти.

Насладете се на този прекрасен концерт на 18-ти февруари (вторник) от 22.00ч и не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1211