Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
18 Февруари 14, 14:25 / Автор: Интер Експо Център - София
Национално състезание по роботика по време на „Аз, инженерът“ и индустриалните изложения в Интер Експо Център
Програмата включва презентации на водещи мениджъри, млади предприемачи и изобретатели Текст на Съобщение до медиите:в Интер Експо Център
Националното състезание по роботика на Робо Лига ще е част от новата инициатива, провокация за младите специалисти - “Аз, инженерът”, която ще обедини водещи технологични компании в България на едно място.
Първото по рода си, вълнуващо целодневно изживяване, ще се проведе на 5 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Младежкият форум има за цел да покаже на младите специалисти, студенти и гимназисти, че НАУКА и ИНОВАЦИИ се случват и тук, а ВЪЗМОЖНОСТИТЕ за професионална реализация са много. Събитието ще предложи на всички участници възможността да се запознаят отблизо с дейността на фирмите, техните постижения и проекти.
Сред участниците в „Аз, инженерът“ са Глобул, Хенкел България, VM Ware, София Тех Парк, Телерик, Евромаркет Груп, Magna International, AIGER, Space Challenges, Chaos Group, Walltopia, институт „Фортедо“ и др. Програмата включва презентации на водещи мениджъри, млади предприемачи и изобретатели, а също така и щандове - работилници на компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно насоки от своята дейност.
По време на състезанията роботостроителите ще имат възможност да представят произведенията си в три категории: “Следване на линия”, “Излизане от лабиринт” и “Мини сумо”. и да получат отзиви. Своеобразният “Freestyle” ще е в специално отделена зона на индустриалните изложения MachTech & Metal, IFAM и Intronika, където създателите на роботи ще получат отзиви за своите постижения. От 5 до 7 март 2014 г. изложенията ще представят нововъведения в машиностроенето и инструменталната екипировка, в автоматиката, роботиката и мехатрониката, и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти.
Още информация можете да намерите на сайтовете на изложбата MachTech & Metal, на Интер Експо Център – София, „Аз, инженерът“, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.08