Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

19 Февруари 14, 09:53 / Автор: Интер Експо Център - София
МОДЕРНИ ПОЧИСТВАЩИ МАШИНИ И АВТОМАТИЗИРАНИ СТЕЛАЖНИ СИСТЕМИ НА SOFIA LOGEXPO
Сред експонатите, които ще привлекат вниманието на специалистите със своите предимства, са нови модели професионални почистващи машини
Евромаркет Кари (част от състава на Евромаркет Груп) е сред участниците в B2B изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo (19 - 22 март 2014 г., Интер Експо Център, София).
Компанията ще представи най-новите постижения на световноизвестни производители, чиито официален представител е дружеството.
Сред експонатите, които ще привлекат вниманието на специалистите със своите предимства и чието търсене се очаква да нараства, са нови модели професионални почистващи машини.

Икономичност на машините и подобряване на условията за работа с почистваща техника са направленията за иновации, в които европейският лидер - немската марка Hako, има изключителни постижения.
Подопочистващите машини за седящ водач Hakomatic B115 например са по-екологични (10% по-тихи), по-икономични (използват по-малко вода и препарати, животът на четките при работа се удължава), запазват своята ефикасност, без да се повишава цената им.
Hako e първият (и за сега единствен) производител, който въведе антибактериална система в подопочистващите машини. Чрез вградени сребърни йони водата се дезинфекцира, постига се по-добра хигиена при почистване и резервоарът се запазва чист от най-разпространените бактерии. Почистващата техника е изключително ценна за болници, училища, при производство на храни и търговски хранителни вериги.

Освен стандартни стелажи, на Sofia LogExpo ще бъде представена и автоматизирана стелажна система за складиране на палети – производство на турската компания Standart.
Автоматизираната палетна система “Radio Controlled System” e високотехнологично решение (радиоконтролирана совалка премества и подрежда палетите в стелажните тунели, без да се налага навлизане и работа със складова подемна техника или хора), с което се постига максимална скорост, прецизност, запълване на складовите площи, сигурност на стоките и безопасност на хората.
Това са само някои от експонатите, които ще бъдат представени на Sofia LogExpo.

Организаторите на изложбата, в партньорство със сп. Enterprise, подготвят за 19 март 2014 г. семинар на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“. Ще се провеждат и фирмени презентации.
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с изложбите Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО в Интер Експо Център – София.
Повече информация за B2B изложбата Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn.
Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1612