Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
20 Февруари 14, 11:39 / Автор: Garnier
Garnier лансира нови продукти за коса и тяло
Френската марка отговоря на високите очаквания на жените при ежедневната им грижа за тялото и косата
София, 19.02.2014 г. – Garnier представи най-новите си предложения - продукти за коса и тяло, със специалното участие на актрисата Силвия Лулчева. Новите попълнения в богатото портфолио на Garnier представляват нов тип анти-перспиранти, подхранващ лосион за тяло и ексфолиант Oil Beauty, както и най-новата гама продукти за коса в Ultra Doux - Honey Treasures.
Известната актриса и Garnier се срещнаха отново, за да разкажат заедно за поредните продуктови иновации, които марката предлага на българската жена. По време на събитието г-жа Лулчева сподели личните си наблюдения върху представените продукти и обсъди с гостите проблемите, които съвременните жени срещат при грижата на тялото. С известния си закачлив тон, актрисата разказа истории от ежедневието си свързани с основните трудности при избор на продукт за коса и тяло, и сподели мнението си относно очакванията на всяка дама.
Експертите на Garnier запознаха гостите с последните тенденции в масовите категории козметични продукти и разкриха повече подробности за новите предложения на компанията, съставките и използваните технологии при създаването им. Те разкриха, че съвременното виждане на Garnier за ефективен антиперспирант се казва  neo. Това е иновативна формула с нов тип апликатор на опаковката и предлага грижа за кожата, както и 48 часа ефикасност.
Garnier предлага и напълно нова концепция за хидратирането на кожата, уникална комбинация между хидратиращите предимства на млякото с вълшебната сетивност на маслата. Така бе създаден Oil Beauty – подхранващ лосион за тяло, подходящ най-вече за суха кожа. Познатата марка продукти за грижа за коса Ultra DOUX, базирани на експертен опит, се разширява с новата серия Ultra Doux Honey Treasures. Тя включва гама с три специално създадени формули (шампоан, балсам и маска), подбрани за нуждите на крехката късаща се коса.
Дезодорантите neo, които се предлагат в пет варианта и продуктите за коса Ultra Doux Honey Treasures вече се предлагат на българския пазар, докато продуктите за тяло Oil Beauty се очакват да бъдат пуснати през март.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9069