Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
20 Февруари 14, 12:10 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Ново Big Data решение за монетизиране на телеком абонатите от Intracom Telecom
Intracom Telecom, водещ доставчик на телекомуникационни системи, анонсира иновативно решение за монетизиране на телеком абонатите, базирано на платформата за анализ на Big Data – BigStreamer™.
Intracom Telecom, водещ доставчик на телекомуникационни системи, анонсира иновативно решение за монетизиране на телеком абонатите, базирано на платформата за анализ на Big Data – BigStreamer™.

Иновативното Big Data решение позволява на доставчиците на комуникационни услуги да монетизират демографските, поведенческите и социалните факти за мобилните абонати. С помощта на ValueStreams операторите могат да дефинират подходящи таргет групи с абсолютна точност, да бъдат информирани за техните известни детайли и да проведат съответстващи маркетингови кампании, които изцяло да съвпадат с профила на членовете на групата.

ValueStreams се базира на BigStreamer™, използващата Hadoop платформа за Big Data анализ и обработка на комплексни събития на Intracom Telecom, както и на разработката Universe на Grandata. BigStreamer™ е изцяло съвместим със стандартите и най-добри практики на TM Forum, включително има съвместима с Big Data Analytics Reference Model архитектура. Intracom Telecom е бил активен член на проекта Big Data Analytics на TM Forum, съвместна инициатива за създаването на Пътеводител, част от стандарта Frameworx, който предлага практични съвети и най-добри практики относно имплементирането на Big Data Analytics сценарии в реалния живот.

Intracom Telecom представи ValueStreams по време на конференцията TM Forum Big Data InFocus, проведена между 27–29 януари в Амстердам. Имайки предвид положителната обратна връзка, получена по време на събитието, г-н Сотирис Битас, маркетинг директор при Telco Software Business Division в Intracom Telecom, заяви: „Очевидно индустрията постепенно се трансформира от преувеличени коментари относно това какво евентуално може да постигне Big Data до взискателни решения за работния процес, които имат реална полза. С помощта на ValueStreams на BigStreamer доставчиците на комуникационни услуги имат възможност да превръщат своите данни в подходящи за използване факти и по този начин да създават нови източници на приходи“.

Intracom Telecom ще представи ValueStreams и неговия номер 6I40 в зала 6 по време на Световния мобилен конгрес, 24–27 февруари 2014 г., в Барселона, Испания.


За INTRACOM TELECOM
INTRACOM TELECOM е международен доставчик на телекомуникационни услуги, работещ на пазара в продължение на над 35 години. Компанията създава иновации в сферата на безжичния достъп и предаването, предлага висококачествен софтуер за приложение в сферата на телекомуникациите и съчетава своите предложения с пълна гама от професионални услуги. Intracom Telecom инвестира значително в разработването на авангардни продукти и решения, използвайки вътрешния си R & D център.
Над 100 клиента в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите високотехнологични продукти и решения. Клиенти на компанията са фиксирани и мобилни телекомуникационни оператори, обществени органи и големи предприятия. Основните акционери на Intracom Telecom са Intracom Holdings и SITRONICS. За повече информация, моля, посетете: www.intracom-telecom.com

Информация за медиите:
Intracom Telecom
Alexandros Tarnaris, Director, Marketing & Communications
tel. +30 210-667-7027, e-mail:atarnar@intracom-telecom.com

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.762