Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

21 Февруари 14, 12:15 / Автор: Интер Експо Център - София
НАЙ-ДОБРАТА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА АЗИАТСКО ПРОИЗВОДСТВО НА SOFIA LOGEXPO
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО в Интер Експо Център – София
От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе B2B изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo.

Модели на газокар 2,5 тона, електрически стакер и електрическа транспалетна количка са сред експонатите, чиито изключителни възможности ще демонстрира на изложението фирма Хели България АД - единственият за страната ни оторизиран представител на най-големия азиатски производител на кари Anhui HELI Group.

Специалистите ще оценят висококачествените и надеждни японски двигатели от последно поколение, както и плюсовете на трансмисионната система на газокарите, производство на HELI FORKLIFT TRUCKS. Моделите се отличават със серия удобства – дигитален дисплей за отчитане характеристиките на машината при работа, здрав и надежден двигателен и управляем мост, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек, удобно разположени лостове за управление и др. Съпровождат ги перфектни условия за гаранция и обслужване на територията на страната.

Това са само някои от експонатите, които ще бъдат представени на Sofia LogExpo.

Организаторите на изложбата, в партньорство със сп. Enterprise, подготвят за 19 март 2014 г. семинар на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“. Ще се провеждат и фирмени презентации.
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО в Интер Експо Център – София.
Повече информация за B2B изложбата Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.178