Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
24 Февруари 14, 17:47 / Автор: CKBB
Новият ASUS Transformer AiO P1802 с отделящ се 18.4-инчов Android таблет разполага с последната 802.11ac Wi-Fi технология
Иновативният настолен компютър от типа „всичко-в-едно“ е снабден с нови процесор, операционна система и технологията Miracast стрийминг
ASUS представи нов настолен компютър от типа „всичко-в-едно“ ASUS Transformer AiO P1802, който е подобрена версия на модела P1801. Transformer P1802 се състои от две части, които могат да функционират като отделни устройства. От една страна, това е настолният компютър с операционна система Windows 8.1, четвърто поколение процесор Intel® Core™ i7 и видеокарта NVIDIA® GeForce® GT730M. Втората част е отделящият се голям дисплей, който се превръща в самостоятелен таблет с Android™ 4.3 със собствен четириядрен процесор NVIDIA Tegra® 4.
ASUS Transformer AiO P1802 предлага удобство и гъвкавост както за домашните, така и за бизнес потребителите със своите три режима на работа: мощен настолен компютър с Windows 8.1 за създаване на съдържание и по-голяма продуктивност, самостоятелен таблет с Android 4.3, както и устройство за дистанционно управление и използване на Windows, когато таблетът е отделен от PC-станцията.
ASUS Transformer AiO P1802 разполага с последната 802.11ac Wi-Fi технология и достига скорост на връзката до 867 Mbit/s, което го прави отличен за ежедневните нужди на потребителите. Android таблетът има вградена технология Wi-Fi Miracast™ и позволява стрийминг на Full HD видео и снимки на всеки съвместим телевизор за забавление и почивка.

Две устройства, две операционни системи, три режима на работа
ASUS Transformer AiO P1802 е базиран на опита и успеха на първия модел от този вид P1801, който спечели няколко награди за своя иновативен дизайн, като Red Dot Design Award 2013, Computex Best Design Award 2013 и Good Design Award 2013.
Когато го използват като настолен компютър, потребителите могат да превключат между устройство с Windows 8.1 и Android само за няколко секунди. Веднъж отделен, дисплеят се превръща в Android таблет с голям 18.4-инчов екран. Функцията за отдалечен достъп позволява устройството да работи дистанционно с Windows 8.1 на PC станцията. PC станцията може да се свърже и към външен монитор, което на практика позволява на двама души да използват едновременно ASUS Transformer AiO P1802 като настолен компютър и като таблет. Мощната PC станция е перфектна за работа с офис приложения или създаване на съдържание, а таблетът позволява лесно споделяне на файлове като презентации и видео клипове с колеги.
Без значение дали се ползва за работа или забавление, P1802 открива нови възможности за креативност и продуктивност.

Стил, мощ и най-добрата технология в своя клас
Основният елемент на P1802 е красивата и стилна PC станция, която работи с операционна система Windows 8.1, четвърто поколение Intel Core процесор, до 16 GB RAM и видеокарта NVIDIA GeForce GT730M. Отделящият се 18.4-инчов Full HD IPS дисплей възпроизвежда наситени и ярки цветове. Той е идеален както за забавление, така и за работа, благодарение на 10-точковата мултитъч технология и широкия ъгъл на видимост от 178 градуса.
P1802 е снабден с последното поколение безжична свързаност 802.11ac Wi-Fi и предлага скорост на връзката до 867 Mbit/s или до три пъти по-бърза от тази при стандарта 802.11n, когато е свързан с подходящ рутер. Използваният Wi-Fi стандарт увеличава силата на сигнала и осигурява надеждна връзка навсякъде във вашия дом или офис.

Голям таблет с огромни възможности
Когато 18.4-инчовият дисплей се отдели от PC станцията, той мигновено се превръща в самостоятелен таблет с Android 4.3. Моделът разполага със собствен NVIDIA Tegra 4 процесор и 2 GB RAM, което в съчетание с размера му го прави подходящ за забавление и работа. Благодарение на технологията за отдалечен достъп и бързата 802.11ac Wi-Fi връзка таблетът може да се използва и за дистанционно управление на Windows 8.1 на PC станцията. Таблетът се предлага със собствен калъф и вградена стойка, която осигурява стабилност и удобство при работа с устройството. Той работи до 5 часа с едно зареждане на батерията1 и може да се зарежда самостоятелно.
Вградената в таблета технология Miracast позволява стрийминг на HD видео, снимки или презентации на други съвместими устройства, например телевизор. Ексклузивният софтуер ASUS Gallery дава възможност на потребителите да работят с други приложения дори по време на Miracast стрийминга.
Android таблетът се продава и като отделно устройство с името ASUS Portable AiO P1802-T. Както P1802, така и P1802-T се предлага със защитен калъф за таблета.

Настолните компютри на ASUS – водещи по отношение на надеждност и удовлетворение на потребителите
Компютрите на ASUS са част от традицията на марката за качество, иновации и издръжливост. Резултатите от проучване, проведено през 2012 г. сред читателите на американското издание на PC World относно удовлетвореността, надеждността и обслужването, показват, че ASUS е водеща компания при настолните компютри. Потребителите са оценили високо възможностите за свързаност, лесната употреба, надеждността и своето удовлетворение от стойността на настолните компютри на компанията. Според проучването, настолните компютри на ASUS са едни от най-препоръчваните от потребителите. Брандът беше отличен и от читателите на PC Mag, които определиха ASUS за водеща марка в Readers’ Choice Award.






###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5399