Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
21 Февруари 14, 08:11 / Автор: Интер Експо Център - София
5 награди по 500 лева за посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Последните иновации в мебелното производство, тенденциите в дизайна и най-изгодните оферти за закупуване на мебели ще бъдат представени в началото на април
Международните специализирани изложби ТЕХНОМЕБЕЛ http://technomebel.bg и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ http://furnitureexpo.bg, които ще се проведат от 1 до 5 април в Интер Експо Център – София http://iec.bg вече регистрират много голям международен посетителски интерес. Тази година те ще се проведат под егидата на Министерство на икономиката и енергетиката, а съорганизатор отново е Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост БКДМП.

Богата и интересна обещава да бъде програмата и за посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. 5 награди по 500 лв. са предоставени от Агенция Булгарреклама и БКДМП, а спечелилите могат да закупят продукти на тази стойност (или да доплатят) от фирмите изложители.

Последни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, както и разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина ще бъдат демонстрирани на ТЕХНОМЕБЕЛ. Специализираното изложение ще срещне всички професионалисти в областта на мебелното производство.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ с всяка следваща година се превръща в най-очакваното място за среща на любителите на красивия интериор. Всички, на които предстои обзавеждане или смяна на мебелите знаят, че именно по време на изложбата ще договорят най-изгодните условия и ще намерят най-добрите цени. По време на изложението отново ще бъдат предоставени и безплатни консултации за интериорен и продуктов дизайн.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook

За Контакти:Надежда Ванева, връзки с обществеността Интер Експо Център

Източник: http://furnitureexpo.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1699