Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

Вземи в gLOG
21 Февруари 14, 08:13 / Автор: Gomama
GoMama - модерното решение в домакинските услуги
Gomama е нова услуга, за първи път на Българския пазар и определено набира скорост. Gomama е в помощ на всяка домакиня, майка, работеща жена, семейства, бизнес мъже и компании, които имат нужда от помощ в поддържането и почистването на дома и офиса. Gomama предлага домашна домакиня за 4 часа на ден за почистването на дома и офиса.
Gomama е нова услуга, за първи път на Българския пазар и определено набира скорост. Gomama е в помощ на всяка домакиня, майка, работеща жена, семейства, бизнес мъже и компании, които имат нужда от помощ в поддържането и почистването на дома и офиса.

Gomama предлага домашна домакиня за 4 часа на ден за почистването на дома и офиса.

Бизнес моделът е опростен и изцяло онлайн. На Gomamma.bg избирате удобен ден и час за вас и поръчвате домашна помощница. Уникалното в бизнесa е самото изграждане на уеб базирана система за управление и организация на процесите.

Клиентът поръчва домашна помощница и заплаща поръчката си за по-малко от минута. Всяка домакиня е снабдена с профил в системата, до който достига чрез служебен таблет. От там може да види ангажиментите си за следващия ден.

Системата до голяма степен сама организира и менажира основните процеси на работата. Липсата на необходимост от субективни действия и решения в основните процеси ограничава възможностите за субективни грешки и слабости, което пък гарантира високо качество дори при голям мащаб на бизнеса.

След всяко посещение клиентът получава имейл с апликация, чрез която за няколко секунди оценява работата на домакинята. Освен, че оценките пряко влияят на възнаграждението на домакините, те се обобщават в рейтинг. Всяка домакиня се стреми да има висок рейтинг, тъй като системата разпределя автоматично новите
поръчки на първата свободна домакиня с най - висок рейтинг.

Тяхното месечно възнаграждение може да бъде увеличено с до 40% в зависимост от оценките, които те получават. Така домакините имат мотивацията да дадат 100% от себе си, а вие увереността, че можете да им влияете и мотивирате да бъдат професионалисти.

Работата в организация създава конкурентна среда и всяка домакиня се старае да има

висок рейтинг. В случай, че клиентът желае, може да смени домакинята с друга, без да изпитва неудобството да “уволни” домашната си помощница.

Домакините на Gomama получават първокласни условия на труд и отлично заплащане за професията си. Това гарантира сериозно отношение към работния процес и поставя основа за професионализъм в тяхната работа.

Домакините работят с материали и консумативи на клиента и извършват услуги като: почистване, гладене, измиване на прозорци, смяна на чаршафи, измиване на чинии, простиране и др. (без пране и готвене).

Целта на Gomama е да стане част от живота на хората, да дава постоянно ниво на качество на клиентите при всяка домакиня, при всяко посещение.

За Контакти:www.gomama.bg

Източник: www.gomama.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.2115