Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Дом

Вземи в gLOG
24 Февруари 14, 13:26 / Автор: United Partners
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБИВ В ГРИЖАТА ЗА ПРАНЕТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ
Ariel 3в1PODS: 1. Почиства 2. Премахва петната 3. Освежава Всичко от което се нуждаете, за да се справите с повече от 900 предизвикателства при изпирането
Ariel обявява пробив в грижата за прането с представянето на Ariel 3в1PODS, като използва най-концентрираната почистваща сила на Ariel до момента. Благодарение на патентования дизайн с няколко отделения и на уникалната формула, която комбинира сила и резултат в капсула, те предоставят нов подход за брилянтно и лесно почистване на дрехите в семейството.

Предизвикателствата пред изпирането: повече от 900 вида замърсяване!
В епохата 24/7 ние правим повече в рамките на един ден, отколкото когато и да било преди, съчетавайки огромен брой ежедневни задачи и взаимоотношения. Изправени пред толкова много предизвикателства, високите резултати са основен стандарт.

Това се отнася и за прането, тъй като всяко едно зареждане на пералнята е различно. В действителност замърсяванията са повече от зашеметяващите 900 вида в зависимост от теглото на прането, почвата, видовете петна и качеството на водата. Има много видове петна и едно стандартно зареждане на пералнята може да съдържа до 40 грама мръсотия. Не е чудно, че търсим технология за пране, която се справя успешно и последователно с всяко замърсяване, предоставяйки идеална чистота всеки път.

Малко, но мощно решение
Ariel 3в1PODS се справят с предизвикателствата директно. След осем години разработване и усърдно тестване, те пренасят малка, но мощна иновация от лабораторията до домашната пералня, за да предоставят цялото удобство, което днес очакваме от малките, но мощни технологии. Ariel 3в1PODS с концентрираното си почистващо действие, притежават най-добрата малка и мощна технология, за да се справят с повече от 900 предизвикателства при прането: почистване, освежаване и премахване на петна.

Резултатът: невъзможното е възможно
С Ariel 3в1PODS резултатът се постига благодарение на дизайна, с уникалните три отделения невъзможното става възможно. Той дава възможност на мощната комбинация от компоненти, които досега не са могли да се комбинират в една доза, да бъдат държани отделно и устойчиво, докато не дойде времето за тяхното последователно включване в прането и нито миг преди това. Комбинирани с вода, филмът на капсулата се разтваря бързо, активирайки мощната концентрация на перилния препарат. Тази формула дава сила на една малка капсула да се справи с цяла пералня пране, подобрявайки най-добрия досега резултат предоставян от течен препарат или капсула Ariel.

Революционната комбинация от технологии осигурява дълбоко почистване, което повдига и премахва петната брилянтно, освежава белотата и яркостта на дрехите и ги третира внимателно, така че да сте сигурни в безупречния резултат при всяко пране. С Ariel 3в1PODS грижите относно дозирането също са елиминирани: просто поставяте капсула Ariel 3в1PODS директно в барабана, след което поставяте прането отгоре и оставяте компактната капсула да задейства силата си.

Така променяте начина, по който се грижите за прането си и превръщате това предизвикателство в малка част от Вашия живот, а не обратно.

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6663